Weer prima!

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

snelle bestelling en afhandeling

makkelijk te bestellen

goed, netjes & snel

Nadat mijn voorruit vervangen was, moesten er nieuwe milieu stickers komen. Veel keuze waar er een te bestellen, maar hier was hij snel geleverd en met een netjes bedrukt kenteken. Mijn vorige sticker was met stift het kenteken ingevuld.... Jammer dat ze hier het Ecovignet Crit’Air niet ook leveren, die zal ook wel binnenkort binnekomen, maar daar in Frankrijk duurt het allemaal wat langer ha ha.

Aangename ervaring qua snelheid + prijs in een warrige webwereld

Via internet bestellen levert vaker meer irritatie op dan correcte service. De snelheid waarmee dit, in het weekend bestelde, vignet werd geleverd heeft mij aangenaam verrast. Alsmede de prijs zonder opslagen poespas.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Goedkoper dan bij de ANWB en snel in huis, top.

Super snel geregeld

Geweldig alles snel geregeld goede informatie van het proces van verzending. Toppie

Supersnelle levering, Geweldig!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis!

Prima geholpen

Makkelijk te vinden. Heel eenvoudig aan te vragen. Op tijd aan huis bezorgd. Goede beschrijving om sticker aan te brengen Kortom.....een aanrader. Ga zo door.

Supersnelle levering

Weinig woorden voor nodig: zeer snel geleverd! Vriendelijke afhandeling.

Teleurgesteld

Maandag besteld, dinsdag zou de sticker binnen zijn gekomen het is nu woensdagavond en nog niets ontvangen. Hopenlijk komt de sticker morgen wel binnen! Invullen van de gegevens en bestellen was binnen 3 minuten gedaan.

Slecht, na 4 dagen nog niets ontvangen!

Bestellen en betalen via Ideal gaat super snel. Levering: na 4 dagen nog niets gezien...…..

Goed en snel!

Fijn dat ik op zo'n korte termijn de juiste sticker kon aanschaffen!

Prima en zeer snelle service :-)

Prima en zeer snelle servivce :-)

Fabelhaft

Is goed bevallen, zoals gezegd fabelhaft 😎

Het was gemakkelijk te bestellen en binnen 2 dagen te leveren.

Gemakkelijk en snel

Vrijdag om 16:45 u via internet besteld en betaald, en zaterdag met de post bezorgd, helemaal volgens afspraak.

Prima bedrijf, snel geleverd.

super service

zeer snelle levering

Gemakkelijk en snel

makkelijk te bestellen, duidelijk en snel thuis geleverd. Top!

Na 20 dagen nog steeds geen sticker

Tot 2 x toe de sticker aangevraagd en na 20 dagen nog steeds niets ontvangen. Binnenkort gaan we naar Duitsland maar ik hoop wel met sticker.

Goede en snelle service

Alles binnen 1 dag geregeld en goede service denk dames

Super snel

Had niet gedacht de sticker nog tijdens het weekend te ontvangen maar ja hoor. Vrijdag in de late namiddag besteld en zaterdag ochtend in de bus. Top....

Netjes en snel

Via de site enorm makkelijk te bestellen, volgende dag al netjes gedrukt in de brievenbus. Super

Supersnelle levering in één dag!

Zeer tevreden met de supersnelle levering binnen 1 dag!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.