binnen dag geleverd. Perfecte service

We bestelling was eenvoudig op de website te plaatsen. Snelle levering binnen een dag. Met duidelijke instructies hoe de sticker op de de voorruit te plakken. Zeer tevreden.

Super eenvoudig te regelen

Mijn ervaring was gewoon goed een op de site en binnen een paar tellen is het geregeld kinderlijk eenvoudig

Duidelijk, snel en goed

Je vult het online formulier in, je betaalt en 2 dagen later heb je de sticker in huis. Duidelijk, snel en goed.

Beste prijs snelle levering.

Beste prijs snelle levering

Snel en goed

De sticker was echt zo in huis top service.

snel en accuraat!!

andere jaren naar een Dits tankstation gereden om de sticker aan te schaffen en nu het gemak van Duitsemilieusticker.nl. Vandaag besteld en morgen in de bus helemaal waar gemaakt!!

Eenvoudig en snel

De bestelling was binnen een minuut geregeld via de site. De sticker kreeg ik binnen twee dagen in de brievenbus.

Rap ontvangen

Sticker snel ontvangen.

Toppie

Goed en snelle service

Prima service en informatieverstrekking.

Uitstekend !

Makkelijk; snel & voordeliger !

Top eenvoudig en snel geleverd!

Bestelling gedaan via site en sticker dag erna binnen. Helaas kenteken niet goed op sticker wisseling van 2 nummers! Na korte e-mail zonder enige discussie een nieuwe ontvangen! Top opgelost!

Snelle en goede levering

Eenvoudig bestellen en correct geleverd.

De manier van bestellen is super eenvoudig. De levering de volgende dag zoals afgesproken. Perfect, was alles maar zo eenvoudig.

Snelle service, helemaal top!

Snelle service.

Prima. Snel bezorgd.

Perfecte afhandeling, TOP

In de middag besteld, betaald en de volgende dag inderdaad op de deurmat. Toppie.

Kan niet beter en gemakkelijker

Gewoon goed en simpel! Dag later in huis met bedrukt kenteken.

perfecte betrouwbaarheid

Het bestellen van mijn milieusticker was een fluitje van een cent. En er zat in mijn geval nog een grappig aspect bij. Ik had de sticker besteld en nog geen twee uur later zag ik een ongefrankeerde envelop in mijn brievenbus met daarin de sticker. Wat bleek? Het bureau dat deze stickers uitgeeft zit vlak bij mij in de buurt. Maar dat ze zelfs de moeite nemen de brief met sticker zo snel af te leveren is helemaal "top".

Nog nooit zo snel een sticker ontvangen

De bestelling via de website was erg eenvoudig. Een korte invuloefening. Het intikken van mijn eigen kenteken was het moeilijkste. (ik ging wel 2 keer bij mijn auto kijken :). De betaling kon ik doen met mijn beveiligde betaalaccount van Paypal. Voor mij ook een belangrijke reden om voor Duitsemilieusticker.nl te kiezen. Ik heb op maandagmorgen 11.00 uur de sticker besteld en dinsdagmiddag 14.00 uur kwam deze met de post binnen.

Zeer slecht!

De sticker zou bij bestelling voor 15:00 uur de volgende dag geleverd worden. Niet dus. Inmiddels is het al 3 dagen later, ben ik alweer terug uit Duitsland en de sticker is er nog steeds niet! Waardeloos!!

Probleemloos en Prompt

Prima website om met een paar klikken en minimum aan informatie de sticker aan te vragen. Prijs is prima. Binnen een dag de sticker ontvangen.

Snelle levering en makkelijke in te vullen formulier

Prima om op deze wijze de milieusticker aan te vragen

makkelijk en snel

via de site zeer makkelijk te bestellen. goede communicatie en snel in huis.

Snel besteld en snelle reactie beloven volgende dag op mijn adres geleverd

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.