Snel en efficiënt.

Ging goed ondanks de kerstdagen. Sticker kwam precies op tijd aan. Keurige service

Sticker dinsdag besteld, zaterdag nog steeds niet geleverd

Sticker dinsdag besteld, zaterdag nog steeds niet geleverd. De Dus moet nu onderweg alsnog een nieuwe sticker zien te regelen.

Makkelijk te regelen

Het is uiterst eenvoudig de milieusticker te bestellen.Uitleg te is duidelijk en instructies zijn makkelijk te volgen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

simpel en snel en voordelig

top

Simpel en snel.

Heldere procedure, snelle verzending, praktische handreiking voor het plaatsen van de sticker.

geen idee de sticker is vanaf 18-12 nog niet binnen.

geen idee de sticker is vanaf 18-12 nog niet binnen.

Volgende dag in huis

Makkelijk te bestellen, was zo gepiept en volgende dag in huis, op tijd voor mijn trip naar Duitsland. Zeer aan te raden!!

Super snel en goed afgehandeld!

Super snel en goed afgehandeld!

Gewoon prima geregeld. Top!

Invullen, betalen en sticker in de bus. Lekker gemakkelijk!

levering binnen 1 werkdag!

zondagavond bestelt ivm nieuwe auto, dinsdag per post gekregen (op maandag geen postbezorging) en dat in de kerst week !! geen "gedonder" met kenteken bewijzen etc. Top service

Makkelijk te bestellen en betaling verliep ook soepel, evenals snelle levering

Prima service.

Makkelijk te bestellen. Via de mail krijg je duidelijke informatie over de voortgang van de bestelling. 2 dagen voor Kerst besteld, de dag voor Kerst gekregen.

bestellen is simpel

gemakkelijk

Snel en makkelijk te bestellen.

Simpel te bestellen en snelle levering

Via de website was er heel makkelijk te bestellen en een dag later was de bestelling in huis. Kortom uit de kunst

Zeer goede en vlugge service.

Makkelijk te bestellen op de site en de volgende dag al in huis.

Zeer snelle, goede levering

Ik heb de milieusticker heel snel ontvangen. Prima service!!

Geweldige sticker. Nieuwe auto is ineens mooier!

Besteld en snel in huis. Wat een feest.

Ik belde iets voor openingstijd omdat ik met spoed een sticker nodig had. 10 minuten later plakte ik deze op de voorruit. Keurig gedaan!

Makkelijk te bestellen en eenvoudig te plakken. Duidelijke beschrijving zat erbij

Makkelijk en snelle levering

De milieusticker is snel besteld en was snel binnen.

Simpel sticker besteld.

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al ontvangen

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.