De levering erg snel en de kwaliteit toppie!

Geen probleem om te bevestigen.

supersnel en efficient

weinig meer van te zeggen. Heel betrouwbaar en snel.

Zeer snel en betrouwbaar!

Zeer snel en betrouwbaar!

Veeeel sneller dan de ANWB en goedkoper!

Zeer makkelijk te bestellen en binnen 2 dagen in huis!

Indien ik milieusticker idd morgen ontvang ben ik zeer tevreden

Supersnelle en zeer klantvriendelijke manier om aan milieusticker te komen. Bovendien goedkoper dan bij GWK of ANWB. Indien de belofte nagekomen wordt dat ik idd morgen de sticker in mijn brievenbus heb, ben ik zoals gezegd zeer tevreden.

Goed op de hoogte gehouden en de volgende dag de sticker in huis ondanks de kerstdrukte!

Snelle levering met minimale inspanning

Snelle levering met minimale inspanning

De sticker was gemakkelijk te bestellen en binnen 2 dagen in huis. Duidelijke en overzichtelijke website!

Het liep exact zoals omschreven. Geen op of aan merkingen te bedenken

Het liep exact zoals omschreven. Geen op of aan merkingen te bedenken

Super snelle levering.

Heel makkelijk kunnen bestellen en ook heel snel in huis...

De milieusticker heb ik heel makkelijk kunnen bestellen via deze website! Het was heel overzichtelijk hoe te doen en had deze milieusticker ook 2 of 3 dagen na dat ik 'm besteld had in huis!

Jammer dat je hier niet vaker kan bestellen (sticker hoort bij de auto en is niet per jaar) !

Omdat het om een zakelijke bestelling ging, heb ik gevraagd of ik ook een B.T.W. factuur kan krijgen. Binnen 10 minuten antwoord dat dat inderdaad mogelijk is. Na de bestelling om de factuur gevraagd en deze werd ook binnen 10 minuten opgestuurd. En als laatste : de sticker was (ondanks de kerstdruktie) er inderdaad ook nog de volgende dag. Kortom : heel erg tevreden.

Super snel geregeld

Super snel geregeld

Goed geholpen

Sticker in goede orde ontvangen

top

Snelle levering duidelijke uitleg per mail

Sneele afhandeling tegen een leuke prijs

Ik had een milieusticker nodig. Via internet gezocht en kwam op hun website terecht. De website viel op door de eenvoudige aanvraag en de zeer nette prijs. Snelle levering.

prima ervaring

Met wat surfen op internet kwam ik met deze site in aanraking. Na het gelezen te hebben dacht ik wat kan me gebeuren. En de verrassing was dat het correct opgestuurd is. Precies zoals omschreven duidelijkheid ik kan niet anders zeggen. Een hele goeie ervaring. Ik hoef geen aankoop bedrag terug te winnen. Ik ben zoal tevreden. Dank u wel.

zeer goed en snel

snelle correcte levering

Site is prima, snelle levering. Je krijgt een mail als het wordt verstuurd.

Uitstekende service!!

Volgende dag in huis!!

Zeer snelle levering .

Had hem de volgende dag al binnen .

Prima en snel!

Snelle versturing van de sticker na het bestellen. Op maandag besteld en op dinsdag in huis. En dit was in de drukke periode voor Kerst. Fijn dat het zo snel ging, want ik wilde ook snel met de auto op pad in Duitsland. Prima service.

Vandaag voor 17.00u bestellen en de andere dag al in de brievenbus.

Snelle levering!

Echt last minute besteld en de dag erna in huis! Duidelijke en overzichtelijke bestelprocedure.

goed behandeld komen hun woord na

Bestelling gedaan wat zij zeggen zijn zij nagekomen pluim n

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.