Makkelijk

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede en vlotte service

Snel gevonden wat ik nodig had. Goedkoop tegenover andere websites. 2de keer dat ik hierop bestelt altijd correct verlopen en vlot. De informatie is ook meer dan voldoende.

Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal.

Alles correct geregeld.

Wat er gezegd wordt, wordt ook waargemaakt.

Sticker nog niet ontvangen

Zoals in jullie mail omschreven hebben, zou de sticker binnen 1 werkdag in de brievenbus liggen. Zaterdag gewacht en dinsdag is deze sticker nog niet binnen. Waar blijft die sticker.? Mvg T. Claassen

Makkelijk te regelen

Duidelijke site en snelle levering

Geweldig, snelle service

Geweldig snelle service

Bijzonder snel om te bestellen.

Ik had eerst de Franse milieusticker besteld, ben er een kwartier mee bezig geweest. Daarna de Duitse milieusticker, met een paar minuten hooguit. En krijg deze veel sneller binnen. Chapeau

Prima service en duidelijk

Dit is een goede ervaring simpel en snel vlotte reactie top

Eenvoudig, snel, bevestiging en levering zijn allemaal snel te regelen

De stikker is eenvoudig te bestellen. Er komt dezelfde dag een bevestiging dat deze de volgende dag geleverd wordt! Ideaal voor als je deze stikker snel moet hebben.

Zeer snelle levering

snel en goed geregeld

Snel geregeld

Sticker was makkelijk aangevraagd en snel in huis

Eenvoudig en duidelijk.

De site is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging. Eenvoudig en snel! Verzending is ook goed geregeld.

snel voordelig en duidelijk!

Het was gemakkelijk om de sticker te bestellen. Duidelijke informatie en snel geregeld, nog eens goedkoper dan ANWB! Prima!

Gemakkelijk te bestellen en super snelle levering!

Dikke pluim

Ik heb vorige week donderdag een milieusticker besteld en die is dezelfde dag op de post gegaan. Helaas na 4 werkdagen nog niet ontvangen. Een paar keer contact gehad met Sophie, erg duidelijke en snelle reacties. Ook de geboden oplossingen (meerdere) waren erg prettig. Uiteindelijk na 4 dagen de bestelling ontvangen, PostNL was niet zo snel. Dikke pluim voor Duitsemilieusticker!

Snel en goedkoop

Na verschillende websites bekeken te hebben kwam ik bij duitsemileusticker.nl uit. Zoals ik al hierboven benoem snel en goedkoop. En vriendelijke website. Aanrader dus?

opgelicht!

Ik heb mijn kenteken opgegeven om een sticker te krijgen die bij de auto past. In plaats van een milieusticker voor Euro 6 sturen ze mij een sticker voor Euro 4. Geef je eerst duizenden euro's uit voor een verplicht schonere auto, dan word je daarna benadeeld door Duitsemilieusticker.nl. Daar word je een beetje misselijk van. Groet, Jeroen

Super geholpen

Snel geregeld

Met een paar drukken op de knop alles snel geregeld

Makkelijk, duidelijk, snel!

Een erg aangename ervaring.

perfect

de site was snel te vinden en was duidelijk in gebruik

supersnel geregeld

supersnel geregeld en afgeleverd. duidelijke mail en vriendelijk te woord gestaan

Goeie service

Wij wonen in België, waardoor we nog een foto van ons kentekenbewijs moesten opsturen. Toen gezien dat ik foute nummerplaat doorgegeven had, maar was geen probleem om aan te passen en vignet werd snel opgestuurd

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.