Makkelijk en snel

Snel de gegevens invullen en de volgende dag was ie al in de bus, prima service.

gekeken, besteld, betaald en binnen twee dagen binnen, zeer tevreden

Kort googelen, site gevonden en meteen besteld. Komen afspraken snel na.

Super eenvoudig te bestellen, snelle levering en dat allemaal vanuit de luie stoel.

Prima website met duidelijke invulvelden. Allemaal eenvoudig en overzichtelijk. Een aanrader !

10/10

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en snel geleverd!

In de avond bestelt gelijk ontvangstbevestiging En iets daarna bericht dat hij de volgende dag gelijk verzonden word Met duidelijke tekst en uitleg over de sticker

Voor 17.00 bestelt volgende dag al in de brievenbus... Super service sneller bestaat niet. Zeer tevreden klant.

binnen twee werkdagen thuis!

Makkelijk en Handig

Netjes de bevestiging en morgen in huis...here we go

Gemakkelijk aangevraagd en snel thuis ontvangen

Zeer gemakkelijk om aan te vragen en daarna ook snel thuis ontvangen.

Eenvoudig en snel

Makkelijke site. De volgende dag in huis. Super

Supersnelle en correcte levering!

Handige site om de sticker aan te vragen die vervolgens de volgende dag al wordt geleverd. Klasse!

Super service - super simpel - meest betrouwbaar

Zeer eenvoudige manier van bestellen- heel snel in huis tegen laagste prijs. Top!

Snelle service👍

Super!!!!!!! Eenvoudig via de site te bestellen. Goede prijs. Zoals beloofd de volgende dag ontvangen.

helaas niet op tijd

ondanks de "belofte" binnen 1 dag in huis te hebben is dat niet gelukt. ik had helaas geen andere keuze dan zo laat (vrijdag wel voor 17:00 ) te bestellen maar op zaterdag geen sticker, deze kwam pas op Dinsdag. Enige mogelijkheid om alsnog een sticker te krijgen was bij een GWK kantoor in NL. helaas dubbele kosten en veel tijd verloren. prijs is goed maar houd dus rekening met min 2 dagen bezorgtijd. grt

Fout nummer geprint op sticker

Zie boven

Wordt niet geleverd

Maandag besteld voor 17.00 en woensdagavond nog steeds niet binnen. Hoop dat het donderdag binnen is want vrijdag naar Duitsland...

Goed informatie en vriendelijk personeel

Ideaal met uitstekende uitleg

Zelfs nog goedkoper ook dan ANWB. Service is geweldig en snel.

Helemaal super

Om 3 min voor 5 besteld en volgende dag in huis. Heel erg snel en inderdaad binnen 1 minuut besteld!

uitstekend

Prima informatie ontvangen en uitstekend afgehandeld.

Uit stekend

Álles goed geregeld

Supersnel

Supersnelle levering van de milieusticker!

Goede ervaring met dit bedrijf

Prima prijs/kwaliteit en bovendien zeer snelle levering.

Fast

Ordered day 1, delivered day 3. Super service as no documents are needed anymore.

Prima snel en goed

Kwam laat met mijn bestelling maar supernel geregeld erg blij mee zo kon ik mooi met sticker mijn reis aanvaarden.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.