Snelle service en keurig antwoord bij vraag via email!

Goede service en snelle hulp

Simpel en snel.

Eenvoudig te bestellen en inderdaad de andere dag in huis, top hoor.

Stikker wel aangekomen maar niet de volgende dag maar 5 dagen later.

Sticker wel gekregen maar niet binnen een dag zo als ze vermelden maar ja hij is er.

Super service!!!

Maandag besteld, dinsdag al ontvangen in de brievenbus. Complimenten voor de snelle service. Met vriendelijke groet Remco

Snel en doeltreffend.

Makkelijk in te vullen en te bestellen op de website. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Correcte informatie over de bestelling van bestellen tm afleveren.

uitstekend!

Door het van mijnentwege niet correct doorgeven van de tweede en derde voornamen moest men het visum opnieuw aanvragen wat kosten met zich meebracht die deze firma niet aan ons doorrekende. Dankjewel daarvoor. Een tip voor reizigers. Absolute topservice!

100%

Van wege andere die te kort komen, waarvan hun afhankelijk zijn ,,staat men direct klaar om het te regelen ,en is alles perfect opgelost bedankt ,Piet

Fantastische service

Onnodig een sticker besteld en het was geen probleem de bestelling te annuleren en het geld terug te krijgen

compleet, snel, duidelijk

Bestelgemak, betaalmogelijkheden, snelle levering, duidelijke uitleg.

In een paar klikken voor elkaar

Voor mijn nieuwe tweedehands auto heb ik een milieusticker nodig voor Duitsland. Even het kenteken ingeven, en een paar klikken verder is het al voor elkaar. Makkelijker kan het niet.

werkt goed.

makkelijk en snel geregeld.

super snelle levering!

Makkelijk aan te vragen en snel in huis!

Je merkt pas hoe goed een service is als er iets misgaat

Sticker na eerste keer niet aangekomen, maar na vraag hieromtrent direct en adequaat gereageerd door Duitsemilieusticker,nl waardoor toch nog alles op tijd in bezit was. Goede en vriendelijke communicatie.

Geen moeilijk gedoe.

Een nieuw auto gekocht. Mist een milieusticker op de voorruit voor de lange weekenden in Duitsland. Kwam bij website duistemilieusticker.nl terecht. Geen moeilijke vragen binnen 10 minuten was het klaar. Binnen twee dagen in je brievenbus. Het beste is dat het goedkoper is dan de ANWB. Kan een extra biertje op drinken :-)

Makkelijk, snel en goedkoop

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al in huis. Duidelijk bestelproces. En ook nog de goedkoopste aanbieder. Dik tevreden.

ik heb gezien dat veel auto,s in duitsland met een milieu sticker rijden

Snel en makkelijk

Tweede keer besteld voor een nieuwe auto. Dezelfde dag een email dat deze meegegeven aan de post. Dag erna ontvangen.

Goed geregeld

Prima en adequaat uitgevoerd. Korte levertijd.

snel geleverd

prettig zaken doen

Super zeg, zo'n snelle levering en voor die prijs. Echt geweldig!

Supersnelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis zónder poespas en met update-informatie. Prima geregeld.

Heel vlot geleverd.

Prima service.

Makkelijk te bestellen ,en de volgende dag al bezorgd!

Simpel en snel geregeld

Makkelijk bestelllen, snel verzonden. In 1 woord prima!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.