super service

snel en vakkundige service

Snel en correct.

Duidelijke site en een goede uitleg voor de aanvraag van de milieusticker. En wat ze beloven komen ze na. Supper betrouwbaar dus.

zeer snel en correct

zeer goede service en uitvoering

Geweldig snelle levering!!!

Blij met de nieuwe auto, maar we willen zeer binnenkort al naar Duitsland en hebben de milieusticker dus heel snel nodig. Super dat je via Duitsemilieusticker.nl je sticker dan de volgende dag al in huis hebt!!

Eenvoudig bestellen, mooie prijs en super snel geleverd.

hele snelle levering

zeer snelle correcte levering

Vlot geregeld

Bestelling en afhandeling duidelijk en eenvoudig. Sticker binnen 1 dag thuis bezorgd. Sticker met gedrukt kenteken en niet met een stift erop geschreven.

Goede prijs, snelle service en prima communicatie

Voor onze nieuwe auto hadden wij snel een milieusticker nodig. Duitsemilieusticker.nl kostte relatief weinig en leverde de volgende dag!

Snelle en goedkope (goedkoper dan ANWB) service.

makkelijk te bestellen en snel in huis

heel simpel te bestellen en supersnel in huis. Betaalmethodes te over en via Ideal snel en veilig betaald. We kunnen zonder problemen naar Duitsland.

Perfect geregeld

Prima bestelproces, voor vijf uur besteld is inderdaad volgende dag in huis.

makkelijk en snel

kost je geen tijd en is nog goedkoop ook

Milieuoverstijgend!

Met wat simpele handelingen op de site, en supersnelle ontvangst van de milieusticker!

perfect geregeld

Goede en duidelijke website. Wijst zich zelf. Prijs en snelheid van leveren heel goed.

Een degelijke sticker voor een mooie prijs!

Snel geleverd, goedkoop en simpel op te plakken. Een aanrader die in de grens streek woont en werkt.

Perfect, geleverd zoals beloofd. Binnen één werkdag! Aanrader !

Perfect, geleverd zoals beloofd. Binnen één werkdag! Aanrader !

Snel verzonden, duidelijke website

Alles ging erg eenvoudig en de sticker werd snel verzonden. Kortom, erg tevreden.

Supersnel!

Sticker volgende dag in huis. Als het niet zo koud was (4° Celsius) zat hij al op de voorruit. Goede instructies bijgeleverd.

Prima geregeld, dank u wel.

Makkelijk te bestellen snelle levering

Makkelijk om de sticker te bestellen en de volgende dag al in huis

Toppie

Super de puper

Wij zijn heel tevreden

Gister besteld voor 17:00u, vandaag in huis. Zit brief bij met instructies, prima!

Prima. Heel snel en goede berichting over het verzenden.

Snel, juiste prijs en zonder extra verzendkosten

Het gewone tarief wordt gehanteerd ( geen flauwe verborgen kosten zoals verzendkosten). Binnen 2 dagen ontvang je de sticker. Geen blabla verkoopverhaal over de goedkoopste, gewoon straight forward informatie.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.