Supersnelle levering op naar Duitsland 🤙🏻

Snelle en nette levering, even invullen en je hebt de sticker zo thuis in de bus

Snel en simpel

Zondagavond besteld gegevens ingevuld geen gedoe met kentekenbewijs inscannen etc. Ideal betalen en dinsdag in huis. Perfect.

Prima, snelle afhandeling!

Snelle afhandeling, makkelijke betaling via ideal etc.. dank

Verwonderd

Dat een sticker het milieuprobleem oplost

Bestellen, plakken en rijden maar.

Wij hebben een heerlijk verblijf in Duitsland gehad...

Snel en goed

bestelling was snel en zonder allerlei onnodige vragen te hoeven invullen. Top!

Super makkelijk,snel en goede prijs!

Zeer eenvoudig aan te vragen, heel snel ontvangen en goede prijs, heb in verleden de sticker eens in Duitsland aangeschaft wat een drama was...duurde tien anderhalf uur en vroegen 25 euro!!

Uitstekend verzorgd en netjes op tijd voor het weekend thuis afgeleverd

Geen probleem met de betaling en keurig netjes op tijd voor het weekend ontvangen. Sjapeau Vr gr Herman Hulshof Haaksbergen

makkelijk en snel

Zeer gemakkelijk en snel, mist alleen een officiële factuur (zakelijk)

Gewoon goed!

Nette snelle afhandeleing

Beter kan het niet.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis. Wat wil je nu nog meer?

Duidelijke website en snel geregeld!

Duidelijke website en snel geregeld! Vignet was de volgende dag binnen en ook de respons op mijn mail was super snel.

Snel bezorgd en goed verzorgd!

Duidelijke website, sticker is gemakkelijk te bestellen. Goede kwaliteit sticker. Snel bezorgd.

Op vrijdag besteld de volgende dag in de bus Prima

Snel geleverd en duidelijke uitleg over het plaatsen van de sticker.

Zeer tevreden!!!👍👍👍

Snelle bestelling

Het bestellen en afrekenen gaat soepel. Alleen mis ik een factuur van deze bestelling. Kan zijn dat ik dat over het hoofd heb gezien, maar ik weet niet hoe ik achteraf nog een factuur kan printen.

Sneller kan niet

Donderdagavond besteld en zaterdag al in de bus, en alles keurig afgehandeld onder meer door berichtgeving.

Zeer snel en goed

Zie boven. Kan het iedereen aanbevelen.

Binnen 1 dag melding dat mail was ontvangen de sticker al in de brievenbus. TOP!!

Makkelijk en snel

Bestellen is eenvoudig en gemakkelijk, en de levering zeer snel.

snel geregeld

gisteren besteld vandaag in huis , en ook niet duur

Perfecte service!

Een perfecte service, prima website en inderdaad de andere dag netjes verzorgd! Daar kunnen veel webshops eeN voorbeeld aannemen! Top!

De sticker lag binnen 24 uur op mijn deurmat, helemaal fijn!!

Duidelijke site en snelle service

Duudelijke site

Supersnelle en correcte levering!

Op dinsdag besteld, op woensdag al in de brievenbus! Keurige brief/handleiding er bij

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.