Ik had de milieusticker op een zeer eenvoudige manier online bestelt en de volgende dag had ik hem al thuis. Wat een service. Top!!

Snel, simpel en voordelig geregelg

De sticker was eenvoudig te bestellen. Geen meldcode nodig en voordeliger dan via bijv. de ANWB. Volgende dag al in huis met duidelijke instructies. Ik zou niet weten war er nog beter zou kunnen. Top!

Prima!!

Bestellen was erg gemakkelijk, En de sticker is keurig verzorgd in notie thuisbezorgd, Ik ben zeer tevreden, Nu kunnen we onbezorgd een paar dagen in Duitsland verblijven,

Gisteren besteld vandaag in de bus

super snel binne

Snel en makkelijk besteld.

Levering volgens afspraak

Nadat de milieu sticker besteld en betaald was, is die de volgende dag volgens afspraak geleverd. Kan het bedrijf alleen maar aanraden.

snel geleverd

goede site makkelijk te bestellen en snel geleverd

super snelle service

sticker na 1 dag geleverd

Alles tot in de puntjes geregeld

Het hele proces van bestellen tot levering gaat heel makkelijk. Met een aantal muisklikken is de bestelling afgerond. En de prijs is ruim € 6,00 goedkoper dan de ANWB. Ga zo door.

Snel besteld, snel bezorgd, goedkoop

Prima snelle levering

Bedankt.

super vlot

dinsdag middag de sticker besteld. woensdag met de post binnen. vlotter kan niet. super bedankt

Binnen 24 uur in huis

Aanvragen ging moeiteloos. Duidelijke website, gegevens van de auto inbrengen etc. ging eenvoudig. Volgende dag met de post in de bus. Aanrader. En goedkoper dan via bijv. de ANWB.

snelle en correcte afhandeling.

snel geregeld via internet en even snelle toezending.

makkelijk en snel

makkelijk om te bestellen en wordt snel geleverd. duidelijke instructie hoe je de sticker moet plaatsen

Gewoon super

Duidelijke omschrijving, overzichtelijke site, goede bestelinformatie, genoeg betaalmogelijkheden en een goede prijs. Supersnelle bezorging. Top.

Super snelle service

Inderdaad super snelle levering en goede backservice.

Prima service supersnel binnen gekregen

Snelle verzending

Moet de sticker nog plaatsen

Ik heb nog geen ervaring met deze sticker, ik moet hem nog plaatsen

zeer tevreden

Tevreden na 3 dagen aanvraag al op mijn auto geplaatst. Correct

Perfect geregeld

perfect geregeld stipt op tijd bezorgd

Lightning fast!!

Hele simpele duidelijke site. Goede communicatie en een dag na de bestelling in huis!

Super service !!

De sticker in het weekend via internet besteld, niet duur !! 2 dagen later werd deze al met de post bezorgd. Duidelijke uitleg erbij, wat kan er nog misgaan ??

Uitstekende sevice

Is zeer correct en snel afgehandeld.

snelle en correcte levering

De behandeling was efficiënt en professioneel.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.