Super sneller levering zeer tevreden

zeer snel

De aanvraag was zeer eenvoudig. De zending was supersnel binnen en dat voor een goede prijs. vriendelijke groet en hartelijk dank, Pieter J. Beenhouwer

Meer dan uitstekend

Snellere levering kan niet of er moeten postduiven ingezet worden.

maken waar wat er beloofd wordt

maandag besteld en dinsdag geleverd, top.

Goedkoop, goed en snel!

Snel en voordelig

perfect

goed geregeld snel betaald aan huis.

Super snelle levering

Was zeer goed en snel niks op aan te merken

supersnel

zondag besteld, dinsdag in de bus

ontzettend snel

correct en snel geleverd dikke 10

uitstekend

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke website. Snelle levering

snellen levering

prima service bedankt

Zoals is beloofd binnen een dag bezorgd. En dat is ook zo.

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Fantastische ervaring

Na bestelling via internet de volgende dag de sticker in huis, prima, maar het kenteken bleek niet juist (cijfer omdraaiing). Na hiervan een mail te hebben gestuurd kreeg ik direct een excuus mail terug, met de mededeling dat de nieuwe sticker reeds was verzonden en ja de volgende dag had ik deze inderdaad in huis. PERFECTE SERVICE!!!!!!

Wat een ervaring zo'n sticker op mijn koets.

Wat een ervaring zo'n sticker op mijn koets. Mijn hele leven is er door veranderd. Ik krijg die glimlach niet meer van mijn tronie. Echt een gezellig snuitje achter dat autoruitje...

Super simpel, snel, beste prijs oftewel super service!

Super service. Overzichtelijke site met een zeer eenvoudig bestel en betaal systeem. Tevens de meest voordelige en, ook zeer belangrijk, de meest vlotte leverancier. Zeer handig voor de last minute reizen....

razend snel perfect

na de bestelling gelijk alles geregeld uitstekend

Snel geregeld πŸ‘

Niks op aan te merken

Adequate, snelle service.

Via de website is de bestelling eenvoudig en snel te regelen. Super snel, volgende dag al in huis.

Uitstekend.

Uitstekend nu besteld en in een dag staat het autokenteken groen vermeld.

simpel en effectief

1 mailtje, en 1 dag later sticker in mijn bus. Superhandig.

In goede orde mijn bestelling ontvangen top hoor

W

De sticker was makkelijk te plaatsen en was op tijd binnen.

Snel, stipt en secuur. Toppie !!!!

Nieuwe auto net voor mijn vakantie naar Duitsland en Italie. Dankzij jullie uitstekende en snelle service toch op tijd de millieusticker op de raam !!!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.