snel

Dag na bestelling al in huis

Gemakkelijk, goedkoop en snel

snel en top

Volgende dag in huis en duidelijke uitleg

super snel

Super snel geleverd, de volgende werkdag al. Kenteken is geprint en staat wel zo netjes ipv een met de hand ingevuld kentekennummer.

Uitstekende en vooral snelle service.

Binnen één dag geregeld. Zelfs sneller dan de aflevering van mijn auto.

Snel, simpel en efficiënt.

In enkele minuten was aanvraag gefixt!

Snel en duidelijk

Ik werd geattendeerd op het feit dat deze stickers nodig waren voor bezoek aan (delen van) steden in Duitsland. (Het initiatief is iets wat ik steun, maar was bang dat het een onmogelijke situatie zou worden.) Deze site was makkelijk, goedkoop, accrpteerde vele betaalmogelijkheden, en leverde de sticker de volgende dag. 👍 How much better do you want it? ;-)

Super snel geleverd

Snel en prima geleverd!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijke site om snel en deskundig je milieu sticker te ontvangen. Netjes op tijd ontvangen via Post NL.

Supersnel!

Eenvoudig bestellen. Volgende dag in huis.

Snel

Zoals beloofd binnen 1 werkdag binnen .

Volgende dag in huis, top!

De website oogt een beetje rommelig (op een pc), waardoor ik enige twijfel had of het wel officieel was. Juist door de klant beoordelingen van Kiyoh durfte ik het toch aan. Volgende dag netjes de sticker ontvangen. Top! Kunnen met een gerust hart richting Düsseldorf en Köln. 👍

Enorm snel geleverd

Milieusticker de volgende dag al geleverd! Dat terwijl andere websites een leveringstermijn van 5 dagen hanteren. Ook was de sticker hier hed goedkoopste.

Super simpel en razend snel

Bij wijze van spreken een paar klikken en je gegevens invullen en klaar is kees. Volgende dag de milieusticker in de bus!

zichtbaar

heel belangrijk die duitsemilieusstikker moet men hier in nederland ook verplichten daar milieu belangrijk onderdeel wordt

Voor 14 uur besteld, 2 dagen later nog niet in huis!

Woensdag 14 aug sticker besteld en betaald. Vandag vrijdag 16 augustus nieuwe leaseauto afgehaald, en 2 dagen voordien een milieusticker besteld. Nu vrijdag middag is de milieusticker nog niet in huis. Dit weekend naar Duitsland. Leveringsservice zoals op de site vermeldt staat: voor 17 uur besteld is de volgende dag in huis, wordt dus niet nagekomen.

top geregeld , snel en alles klopt

alles heel makkelijk te regelen en super snel alles correct uitgevoerd.

Snel en makkelijk.

Gebruiksvriendelijke site en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snelle, goedkope en duidelijke service

Je hebt de sticker binnen een dag in huis en de prijs is niet hoog! Een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden.

Perfect, snel en goedkoop!

Zaterdag besteld, dinsdag in huis! In 2016 met mijn vorige auto onderweg in Dld even bij een keuringsstation langsgereden en koste mij toen 14,95.

Fijn online

Aanvraag milieusticker secondenwerk. Begeleiding ruim voldoende en vriendelijk. En....... tegen een scherpe prijs!

Een hele goede snelle SERVICE

HARTELIJK DANK VOOR EEN SNELLE VRIENDELIJKE BEHANDELING WAS GEWELDIG GOED Met Vriendelijke Groet Chris Schellekens

Besteld en de volgende dag in huis

Besteld en de volgende dag in huis. Dat werd beloofd en ook waargemaakt.

Snel en uitstekend

Normaliter doe ik dit soort aankopen via de voor mij ‘bekende’ instanties. Heb duitsemilieusticker.nl gevonden en zeer tevreden met de aankoop en levering. Goeie service!

Prima website/winkel.

Besteld en zoals beloofd de volgende dag met de post in huis. Afspraak is afspraak.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.