snelle afwerking

De milieusticker besteld en reeds de volgende dag had ik hem al in huis, echt een snelle service

Perfect geregeld

Heel simpel om te bestellen, betalen en 2dagen erna in huis

Snel

Bestellen en betalen is eenvoudig. Volgende dag al bezorgd.

Bestellen en betalen is eenvoudig. Volgende dag al bezorgd.

Volgende dag thuis

Goed prijs en volgende dag heb ik hem thuis ontvangen via de post!!

Was snel binnen. Kreeg mail wanneer verstuurd is. Miste alleen een factuur.....

Snelle levering!

Doen war ze beloven

Snelle levering en prima service

Binnen 24 uur in huis.

Goed maar wel wat duur.

Prima verzorgd, heel snel ontvangen. Sneller dan de Fransemilieusticker, maar die was dan ook 1/3 van de prijs van de Duitse.

Een snelle service voor een weekendtrip naar duitsland

Top!!

Ik vind het heel goed dat alle informatie op de site staat en dat het bestellen van de stikker mega eenvoudig en snel gaat, ook top is dat ik de zelfde dag al een mail kreeg dat de bestelling verwerkt en verzonden is.

Super snel bezorgd, complimenten.

Zoals boven omschreven.

Superservice en dat alles met een paar kliks

Op de laatste dag er nog achter komen dat een milieusticker een vereiste is mocht je Duitsland bezoeken! Direct een sticker besteld en de volgende dag net voor vertrek op tijd de sticker binnen! Was er super blij mee, dank!!

Ik heb de sticker tot op vandaag nog NIET ontvangen

Ik heb de sticker nu, 10 dagen later, nog steeds niet ontvangen

Zeer snel geleverd

Ik had de stickers zeer snel in huis! Keurig geleverd in een niet herkenbare envelop. ( tegen stelen? :) )

Ik ben fan van deze firma!

Sticker in no time gekregen.

Gewoon super en super snel top.

Top bedrijf

Netjes en vrij vlot.

topppers in snelheid en service

na het indrukken van de besteltoets lag de sticker al in de bus, hoe snel kan het zijn, op naar de volgende keer!

nog steeds niet ontvangen

Maandag besteld en op donderdag nog niets ontvangen! Geen idee wie er traag werkt!

Aanrader!

Scherpe prijs. Voor 17.00 uur besteld en volgende dag bezorgd.

Top geregeld

De ene dag besteld en de volgende dag reeds ontvangen via de post. Goedkoop en snel !

goede snelle levering

snel geregeld en snelle levering

Overzichtelijk, goedkoper en snel

Het me opgevallen dat precies wat er wordt op de website belooft is het ook zo in het realiteit. Heb snel de informatie ingevuld, afgerekend met het gewenste betaalmiddel en volgende dag kreeg ik de Duitse milieu sticker binnen via de post. Perfecte service.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.