Correct, vriendelijk en zeer behulpzaam

Ook voor wat moeilijkere gevallen, zoals in mijn geval, steeds zeer behulpzaam en zeer efficient. Heerlijk om hier klant bij te zijn

geweldig.

Snel en correcte levering,zoals het zich hoort,kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Makkelijker kan het niet!

's middags besteld en de volgende dag in de brievenbus. Tevens een super prijs als het vergelijkt met een andere grote bekende Nederlands bedrijf!

De ene dag besteld en de volgende dag al binnen,

Het bestellen is een kinderspel. De ene dag besteld en de volgende dag binnen,toppie!!! Zit een goede gebruiksaanwijzing bij. Deze organisatie maakt de woorden waar,ga zo door!!!

Gemakkelijk te bestellen en TOP service

Snelle levering voor de laagste prijs. Erg gemakkelijk bestellen en binnen 1 dag geleverd!

Razendsnel!

Even een bestelling via internet, bevestiging van betaling per mail en zoals beloofd 2 dagen later in de brievenbus. Prima service!

Zondag besteld en dinsdag al bezorgd

Geen gedoe bij het bestellen was zo gebeurd

geweldig

keurig op tijd mijn sticker .

prima service

binnen 2 dagen biljet in huis

Alles nagekomen wat vooraf aangegeven werd

Alles is gegaan zoals vooraf aangegeven. Helemaal niets op aan te merken

Duidelijk, vlot en simpel.

Duidelijk, vlot en simpel.

snelle levering en goede beschrijving erbij geleverd voor montage en de plaats waar de sticker moet komen, en natuurlijk goedkoper dan bij de ANWB. wij Nederlanders is elke euro teveel

Gemakkelijk te bestellen en snelle service

De site is goed te vinden en het vignet snel besteld. Goede communicatie en snelle bezorging.

Makkelijk en razendsnel

Simpele procedure voor kiezen sticker, invoer kenteken en betalen. Kost hooguit een minuut. Volgende dag in huis, goede begeleidende brief erbij, top dus.

Prima, snelle bezorging

Overzichtelijk en bezorging ging vlot

Snelle levering, makkelijk via internet

Snel geleverd, heel makkelijk via internet, keurig mailtje wanneer het verwacht kan worden in de brievenbus.

Zeer snelle levering

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Duidelijk en snel

Overzichtelijle website. Goede communicatie via mails en snelle levering met daarbij een duidelijke handleiding. Top !

Snelle en informatieve afhandeling

Zeker aan te raden

Gewoon perfect

Alles vanaf de site, betaling en alle info tot en met de zeer snelle levering is gewoon top. Ook beduidend sneller en goedkoper dan dd ANWB. Is een aanrader!!

Supersnel en correct geleverd!

Hoe makkelijk kan het zijn? Gegevens invoeren, betaling regelen en het loopt als een trein. Voor 9 uur op de eerste werkdag al een mail dat de sticker gemaakt was en verzonden ging worden. Top service, echte aanrader!

Snelle correcte service

Sticker ziet er goed uit. Snelle levering voor de laagste prijs.

Besteld en volgende dag in huis

Komen afspraak na!!

Vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering en heb als lid van de ANWB bij Duitsemilieusticker.nl ook nog eens 1 euro 50 voordeel t.o.v de .ANWB

Goeie snelle levering

Goed en snel

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.