Superr !!

Maandag besteld dinsdag in huis ,wat ze beloven op de site maken ze ook waar daar kunnen sommige andere websites nog wat van leren 👌

snelle en correcte club

ideaal....dit is dus zo'n club die werkt onder het Rotterdamse motto: niet ***len maar poetsen en binnen 1 dag heb je de sticker , complimenten !!!!!

Snel

Makkelijk te bestellen en heel snel in huis!

Prima service en heldere toelichting!

Zondag sticker besteld, dinsdagochtend sticker ontvangen. Heldere en volledige toelichting erbij. Prima service. Dank hiervoor!

Heldere bestelsite, snel geregeld

Prima bedrijf. Scherpe tarieven, snelle levering en betrouwbaar.

Via internet besteld en binnen enkele dagen binnen. Wat heb ik te klagen? Helemaal niets... Als iedereen zo snel zo zijn in het hoogseizoen...!

Behulpzaam

Ik had snel een groene sticker nodig omdat ik vergeten was er één te bestellen heb ik gebeld. Ik werd direct geholpen en de sticker lag de volgende dag al in de brievenbus. Geweldige service.

Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. Mijn sticker kwam helaas niet aan, maar toen ik hierover mailde werd dit meteen opgelost. Ik had de sticker de volgende dag in huis. Prettig contact via de mail gehad.

Eenvoudig, snel en accuraat.

Overzichtelijke website waarop de gezochte informatie gemakkelijk te vinden is. Ook het betaalproces is overzichtelijk. Het informeren van de klant per email welke stap in het verzendproces is genomen, is erg klantvriendelijk. Ook is de prijs van het product, vergeleken met andere aanbieders, verreweg het laagst.

perfecte , snelle service

Simpele aanvraag en direct een bevestiging voor de levering op de volgende werkdag. TOP!!!

Zeer goede service!

Ik heb een goede ervaring met Duitsemilieusticker.nl. Duidelijk alles uitgelegd en een snelle reactie na een vraag van mij.

Zoals beloofd een zeer snelle levering

Wij waren zelf te laat met het bestellen van een Duitse milieu sticker en waren bang dat wij te laat waren en dus dagen moeten wachten op de sticker of het risico nemen door zonder sticker enkele steden in te rijden. Gelukkig hadden wij al de dag direct na de bestelling de sticker binnen.

Snel geregeld

Eenvoudig te bestellen via internet. En de volgende dag in huis. Supersnel!

Snelle levering!

Werd de volgende dag al geleverd

Goed regeld, nu lekker op weg

Prima service. Gisteren besteld en vandaag al met de post bezorgd. Er zit een uitstekende gebruiksaanwijzing bij die precies uitlegt hoe en waar je de sticker moet plaatsen. Super.

vlotte levering

Er is geen prijsverschil onder de 12,50 aanbieders dus dan blijft alleen levertijd over. En die is prima

Vlotte levering

Super snelle service

Goed toegankelijk

Niet snel maar SUPERsnel

vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend in huis.

Na bestelling de volgende dag in huis.

Op vrijdagmiddag besteld en op zaterdag viel deze al op de mat. Super, zeker als je bedenkt dat het bij de ANWB 3 werkdagen duurt, grote klasse dus!!!!!

Zoals afgesproken direct geleverd.

Snel en netjes ontvangen.

Zeer makkelijk online te bestellen en zeer snel met de post thuisbezorgd.

Quick service

Snelle service, netjes op tijd geleverd!

Snelle service, netjes op tijd geleverd!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.