Super snelle levering!!!

Efficient en zonder problemen mijn sticker ontvangen

Super service!

Uitstekende en super snelle bezorging van de sticker.

Goed servies, maar op jullie website bestond op zelfde dag kunnen verzenden maar de sticker komt na twee dagen. Ik raad u aan de toespraak op uw site aan te passen. en bedankt.

Top en snel geleverd

Besteld en daags erop reeds netjes geleverd met prima handleidin

Hele goede ervaring

De levering was snel en de communicatie was prima.

Daags erna in de bus

Op zich niet zo spannend, zo'n milieusticker. Maar dit is een prima verkooppunt met snelle levering.

Hele snelle service

Sticker is heel makkelijk te bestellen en heb hem erg snel ontvangen. Enige minpuntje, de milieusticker in mijn vorige auto was wel machinaal bedrukt en komt daardoor heel vlak op de ruit. Deze milieusticker is voorzien van een kenteken geprint op wéér sticker uit een labelapparaat, waardoor er toch een bobbeltje (lucht) onder de sticker blijft zitten, iets minder mooi dan de sticker die écht machinaal bedrukt is.

Helaas

Helaas ben ik niet tevreden. Ik meen dat ik kenteken 25-KBP-4 opgegeven heb. De sticker heeft 25-LBP-4. Dus een letter i.p.v K. helaas.

Snelle betrouwbare service

Fijn dat er de mogelijkheid is om op een snelle, makkelijke, betrouwbare manier de milieusticker te kunnen aanschaffen. Hier kan Frankrijk nog wat van leren, die erg klantonvriendelijk is.

super

echt binnen 1 dag binnen

Goed en snelle levering

Prettig ervaren, snelle levering, de goedkoopste.

Super makkelijk en super snel!

Perfect.

Dinsdag om 14:00 uur via internet besteld, woensdag met de post in de bus. Beter kan niet

Snel en goed

Maken belofte volledig waar. Eenvoudig en goedkoop bestellen, volgende dag in huis met aanwijzingen om de sticker te plakken op de voorruit.

Uitmuntende service; orderafhandeling en levering conform hun doelstelling

Zeer klantvriendelijke website

Snel geregeld en duidelijke uitleg voor bevestiging

Bestelling was snel geregeld. Ook duidelijk op de site voor welke duitse steden de milieu sticker nodig is.

snelle levering en duidelijke communicatie

S'middags tegen 16.50 besteld en de volgende dag al geleverd, duidelijke communicatie via de mail,

Snelle levering zonder gedoe

Volgende dag bezorgt met de post zonder gedoe. En nog goedkoper als bij de ANWB we zijn er heel blij mee Kunnen nu lekker onbezorgd op vakantie naar Duitsland

Zeer snelle en goede service. en uitstekende website.

Nvt.

Goede en snelle service

Goed geregeld.maken waar wat ze zeggen

Snelle levering en mooi met een gedrukt kenteken i.p.v. geschreven!

Prima geregeld. Doen wat ze beloven.

makkelijk om te bestellen en heel snel geleverd

hele toegankelijke website, duidelijke informatie, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering

Makkelijk te bestellen en op tijd ontvangen.

Snelle leviring en professionele afhandeling.

Snelle leviring en professionele afhandeling

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.