De aanvraag ging makkelijk. En wat ik fijn vond is dat ik op de hoogte wordt gehouden van de procedure. Vandaag bijvoorbeeld een email gehad dat de sticker verzonden is.

Hele snelle service, met een dag de sticker binnen!!

Top eenvoudig

Eenvoudig , iedereen snap deze site en goedkoop vignet

Duidelijke,snelle communicatie

Duidelijke,snelle communicatie Duidelijke website

Snel en prettig geregeld

Duidelijke info via de mail.

Nog sneller dan gedacht geleverd!

Snel

Helemaal top!

5 minuten na bestelling is de milieusticker al verzonden! Wat een ontzettend snelle service!

hele goed uitleg en top service

hele goede uitleg en service en snel in huis toppie

Snelle en soepele aanvraag en levering

Bestelling was binnen 5 tellen geregeld, alleen het kenteken was voldoende. Bij ANWB moest ik ook de meldcode van mijn kenteken hebben voordat ik verder geholpen werd.

Steengoed !

Snel deze stikker nodig........... Op zoek naar degene die dat beloofd én ook doet. Gisteren besteld en betaald en wat denk je.... vandaag in de bus ! Dat is nog eens service !

Top servers en heel snel geleverd

Op de valreep een reisje Berlijn geregeld, en dan wat heb je allemaal nodig. De milieu sticker als je met de auto gaat ,vrijdag besteld, zaterdag in huis echt top serves

Mijn ervaring is perfect

Het is aan te bevelen om de stikkers bij jullie te bestellen en kopen zeer goede service

Hoi, Ik bestel altijd via hier mijn Duitsemilieusticker voor mijn auto nu zag ik dat me adres verkeerd was in gevuld meteen een mailtje gestuurd en ze hebben het meteen aan gepastnaar het goede adres top service Afz. Martien.

Overzichtelijk en snel verzonden

Duidelijke site. Bestellen overzichtelijk. Komen beloftes na.

Alles verliep zonder enig probleem, vlekkeloos dus!

Ik wist niet van het bestaan van deze milieusticker, maar werd er op gewezen door degene die met mijn auto naar Duitsland gaat. Meteen een bestelling gedaan en inderdaad de volgende dag in huis. Vandaag(vrijdag) nog één besteld voor bedrijfswagen waarmee ik dinsdag naar Duitsland ga. Hopelijk morgen in huis...

geweldige klantenservice

Er wordt bij vragen direct gereageerd, kundig en duidelijk.

Meedenkend, snelle service

Zeer snelle levering, binnen 20u had ik de sticker op de mat. Goede service en snel bereikbaar, meedenkend personeel met kennis van zaken. 100% een aanrader.

Zeer gemakkelijk te bestellen en kost weinig of niets.

Zie hierboven.

GEWELDIG

Bedankt voor de update en de kans om mijn aankoopbedrag terug te winnen! Ik zal mijn ervaring zeker delen en hoop dat de milieusticker snel en goed aankomt. Vandaag besteld en nu al een bericht gekregen dat deze onderweg is, ook met de informatie dat dit niet snel gaat verkleuren of praktisch gewoon weg niet! Betere service dan dit kan je niet krijgen! Dank u wel, voor de goede service!

Hele snelle en fijne service

Zowel goedkoop als snel mijm vignet gekregen. Tevens een factuur gekregen nadat ik hierom vroeg. Alles in een paar dagen geregelt.

Prima makkelijk snel en goedkoper dan anwb

Bestellen ging makkelijk en snel.

Snelle service en elegante behandeling

Heel eenvoudig

Bestellen gaat heel eenvoudig. Volgende dag een duidelijke mail en nu nog even afwachten wanneer de sticker echt binnen is. Maar so far so good!

Helemaal goed

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.