Helemaal geweldig!!!

Ik had even gebeld of ik een milieu sticker nodig had. Een zeer vriendelijke man vertelde mij dat dat inderdaad zo was. Gelijk gevraagd hoe snel ze gingen verzenden. Want ik had niet veel tijd meer. Vandaag nog zei de meneer. En inderdaad!!!! De volgende dag had ik de sticker binnen ! Geweldige service dus! Ik raad deze site dan ook zeer zeker aan!!! Dank jullie wel!!

Het kan gewoonweg niet makkelijker !

Website duidelijk, vlot in te vullen, moderne betaalmethode ( ik koos iDeal ), voordeliger dan de anderen, en de volgende dag geleverd. Is dit Service met een hoofdletter ?? Toppie dus.

Snelle service en correct afgehandeld

Vlotte afhandeling nadat ik de bestelling heb geplaatst. Vooraf de duidelijke informatie doorgenomen.

Razendsnelle levering

Op maandag besteld en de volgende dag de groene milieusticker voor Duitsland ontvangen. Sneller kan bijna niet. Geweldig!!

Supersnel geregeld

Supersnel geregeld

Snel en duidelijk te bestellen

Supersnel

Gaat heel snel en gelijk al op de bus!

Nou makkelijker kan het niet

Eenvoudig en snel, en goede prijs

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

Makkelijk besteld

Alleen nog even afwachten of alles aankomt. Altijd zo bijzonder dat de 5 sterren altijd gevraagt worden voordat de stikker/Produkt binnen is.

snel geregeld

aanvragen en ontvangen om te gebruiken

Goed geregeld

We hebben vanochtend de sticker besteld en hij is 4 uur later verzonden. Dit is pas service!

Geweldig dat dit zo snel gaat.

Fantastisch dat je zo snel een milieu sticker kan krijgen. En wordt ook de volgende dag thuis gestuurd. een tien met een griffel. Met vriendelijke groet, N.J. Brouwer

Snelle en efficiënte bestel procedure

Geweldig goed en zeer duidelijk

Er is geen woord Frans bij een kind kan het begrijpen en er kan dan ook niets mis gaan.. kan het iedereen aanbevelen

Makkelijk

Snel ,duidelijk,geweldig, bestellen en klaar.

Supersnelle service

Wat een toppers ! Makkelijk besteld op de website . En eigenlijk direct in orde gemaakt en opgestuurd. Een echte aanrader

supersnel geregeld

Wat fijn. Donderdagmiddag besteld en vrijdagochtend al in de brievenbus met een duidelijke beschrijving erbij geleverd. Wat een service.

Gewoon makkelijk besteld

Duidelijk en makkelijk.

Gemakkelijk en snel besteld

Zeer snelle levering

Makkelijk en snel

Ik heb auto met Duits kenteken. Was zeer makkelijk en snel geregeld, zelfs voor Duits kenteken. Dit kom bijvoorbeeld bij andere leveranciers niet. Goede communicatie.

Goed, snel en vriendelijke medewerkers

Goede informatie verstrekt. Verder zie hierboven.

Snelle en goede service

Vandaag besteld morgen in huis

Helemaal top...erg snel geregeld

Snel besteld snel geregeld en snel geleverd

Perfecte service.

Door een fout bij post nl in eerste instantie de sticker niet ontvangen. Na een mail dit gemeld te hebben kregen we de volgende dag een sticker toegestuurd. Dát is nog eens service!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.