heel goed

zeer gemakkelijk en snel zonder toeters en bellen. Bedankt

Snel..en redelijk beprijst

Super goed geregeld en met 2 werkdagen in huis.

Super goed geregeld en met 2 werkdagen in huis.

Alles verloopte super vlot, en op een vriendelijke manier

Alles was vlot verlopen, de mensen die er werken waren zeer vriendelijk.p

Supersnel thuisbezorgd!

Aangevraagd via de website, dit gaat heel eenvoudig. Betaling ook eenvoudig en twee dagen later ontvangen via de post. Top!

Geen problemen

snel en goed

Heb de milieustickers besteld en direct de volgende dag had ik ze al in de bus. Super snel geregeld dus.

Duidelijke en snelle service

Zonder enig probleem of gezeur kun je deze sticker aanvragen en per direct wordt deze toegezonden

Snel besteld, verzonden en geleverd.

Bestellen is een makkie.

Bestellen gaat gemakkelijk en snel

Snel en makkelijk

Het was een fluitje van een cent. En voor 17:00 besteld, betekent ook nog dezelfde dag verzonden!

super.

Zeer vriendelijk bedrijf en snelle service.

Spoed? geen enkel probleem!

Ik had met spoed een milieusticker nodig, dus deze op zondag besteld. Meteen gemaild of hij maandag af te halen was en binnen no time een reply. Echt superfijn!!

Binnen één dag in huis. Hadden er één maar de voorruit moest vervangen worden dus superblij met snelle verzending, kunnen nu met een gerust hart op vakantie naar Duitsland

Gemakkelijk te bestellen .

uitstekende levering zoals beloofd

om half 5 heb ik de milieusticker besteld. en hij lag de volgende dag op de deurmat.

Fijne service!

Snelle levering en goede communicatie! Ik was bang dat de sticker niet op tijd kwam voor mijn Taylor Swift concert in Duitsland maar hij was er meteen! (:

Een snelle, duidelijke en handige manier om de Duitse milieusticker te bestellen.

Overzichtelijke website. Met duidelijke uitleg. In een paar stappen is het snel geregeld.

Goede service, prima dienstverlening, aardige mensen. Heb niet eens hoeven parkeren, ze stonden buiten al te wachten.

heelgoed

het was makkelijk en duidelijk hoe deze sticker kon bestellen

Vriendelijk en super snel!

Volgende dag netjes bezorgd

In de morgen online bestelt en betaalt, en op weg naar Duitsland de zelfde morgen de sticker opgehaald. Beter kan niet.

levering te lang

duurt te lang eer ik de sticker ontvang

Makkelijk te bestellen, laat ontvangen

Makkelijk te bestellen, maar na 3 dagen helaas nog niks ontvangen hopelijk komt hij morgen binnen voordat we vertrekken... en ja ik weet het laat met bestellen maar door een mankement aan de auto een andere moeten aanschaffen.. dus duimen maar...

Simpel, snel verzonden

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.