Gekeken op internet en kwam direct op de goede site terecht. Daar staat heel duidelijk beschreven wat het inhoudt, hoelang deze geldig is e.d. De dag erna al in de bus, dus goede service!

Snel en makkelijk

Super snel en makkelijk. Fijn!

Het verliep allemaal soepel en zonder enige moeite om mn bestelling te plaatsen. een dag later is het al in huis

Snel ingevuld en opgestuurd!

De sticker was duidelijk te vinden en snel te bestellen!

De pagina waarop ik terecht kwam via een eenvoudige google vraag was helder en goed bereikbaar. De vragen eenvoudig en de handelingen simpel. Fijn dat het ook zó kan!

eenvoudig

De sticker is op een eenvoudige manier te bestellen en te betalen en snel in huis

Snel en makkelijk besteld

Binnen enkele minuten de milieusticker besteld en betaald. Werd dezelfde dag nog op de post gedaan.

Goede communicatie vriendelijk geholpen!

Gebeld voor een afspraak en de stickers onderweg naar D opgehaald in Amersfoort- goed geregeld

makkelijk te regelen

Het kost maar een paar minuten om dit te regelen en je hebt de sticker binnen een dag/paar dagen thuis!

Uitstekende service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Met de aanschaf van een nieuwe auto is ook een nieuwe milieusticker nodig. Er zijn verschillende aanbieders, maar waarom bij andere aanbieders mee betalen dan bij duitsemilieusticker.nl nodig is? Dit bedrijf heeft zijn website goed voor elkaar inkl het betaalportaal. En de aflevering, inkl bevestigingsemail bericht, is ook goed voor elkaar. Dus 5 sterren. Verwonderlijk waarom die andere aanbieders nog door blijven gaan met hun over-the-top verkoop. Niet aarzelen, duitsemilieusticker.nl is een goede keus.

Top gereld en eenvoudig

Makkelijk en begrijpbaar ook voor de ouderen

Eenvoudig en snel.

Ik kwam er pas laat achter dat ik een sticker nodig had, 5 dagen voor vertrek. De snelste en financieel meest gunstige oplossing was duitsemilieusticker.nl.

Je bestelt en krijgt geleverd

1x een sticker besteld en meteen binnen. Nu voor de nieuwe auto hier om er nog een te bestellen.

Super service

De service is echt top. Het vignet is goedkoper dan bij bv de anwb. Wordt snel verzonden. De bevestiging mail met uitleg is duidelijk. De link naar de website is ook handig om te checken of je nog meer vignetten moet kopen.

Vlot geregeld

Ervaring is prima

Dit is nu de 2e keer dat ik met hun bestel maar aangezien de ramen van allebeide autos worden vervangen nog maar een keer besteld. Is echt een top service. Kunt makkelijk bestellen, makkelijk zien hoe duuf het is. Het word snel geleverd met instructies. Al met al echt top.

Vlot en duidelijk

Goed site wijst zich vanzelf en goede feedback Top !!!

Helemaal Top

Helaas ga ik op voor sticker nummer 2, na dat mijn raam is vervangen. Na invullen van de gegevens op de website en de betaling hebben gedaan, Heb ik per omgaande keurig een btw-factuur ontvangen via de mail. Een paar uur later de bevestiging van verzending. Nu 1 dag later heb ik per post in een envelop de sticker ontvangen, Het kenteken was keurig gedrukt op de sticker, en niet zoals je wel een eens ziet met de hand ingevuld. Even het raam schoon gemaakt en opgeplakt. Nu kunnen weer zonder problemen de Duitse milieu zones in. Dat is mij de €12.50 wel waard i.p.v. een boete van € 100,00.

Super makkelijk.

Makkelijm aan te vraven.

lekker snel

Vandaag besteld, morgen in huis

Super makkelijk te bestellen, en super snel in huis.

Gisteren besteld en vandaag al onderweg naar ons. Super fijn dit kunnen we alvast van ons lijstje afstrepen! Dank!

Gemakkelijke bestelling

Duidelijk, snelle service.

makkelijk

vrij makkelijk om te bestellen

Goed en maklijk

Prima site

De aanvraagprocedure is heel erg makkelijk. De stappen die doorlopen moeten worden zijn zeer eenvoudig. Zeer snelle en duidelijke terugkoppeling. Ben uitermate tevreden hoe de sticker aangevraagd kan worden. Echt een aanrader

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.