Goede service, helpen je erg goed

Ik moest met een haast een sticker hebben. De meneer heeft mij keurig geholpen. Ze denken graag met je mee.

Enige bedrijf die gelijk de volgende dag kan leveren

Was opzoek naar een bedrijf die snel kon leveren en dit was de enige bedrijf die het snel kon leveren! En ook nog de goedkoopste

Makkelijke website en snelle levering

Top !

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd.

Mijn bestelling is snel geleverd. Duidelijk info over wanneer ik hem kreeg en hoe ik hem moet bevestigen

makkelijk & snel geregeld

Een duidelijke site en een nette bevestiging per mail

Mooi op tijd geleverd

Makkelijk besteld en op tijd geleverd.

prima service en correct antwoord op vragen

prima service en correct antwoord op vragen

Makkelijk te bestellen

Zoals boven beschreven, was het in een paar klikken aangevraagd. En als het goed is, kpmt de sticker morgen al binnen.

Heel snel de milieusticker online kunnen bestellen. Het ging héél gemakkelijk! Ik raadt iedereen aan, die naar Duitsland reist hier online dee milieusticker te bestellen. Verzending gaat ook héél snel. Dank!!!

Snel, goede communicatie en niet duur!

Snel, goede communicatie en niet duur!

wij vinden het heel goed .

Je kan er overal mee komen

Snel en goede prijs kwaliteit

Correcte snelle afwikkeling

Correcte snelle afwikkeling, nette bevestiging per mail.

Met een paar klikken zo geregeld

Snel geregeld en duidelijke site

Handig en gemakkelijk

Snelle service en gebruikersvriendelijke website

Simpel en duidelijk

Uitleg wat helder en duidelijk en handeling van aankoop waren makkelijk.

Prima verzorgd

Alles is goed verlopen. Bestellen gaat via internet gemakkelijk zoals de betaling. Netjes optijd geleverd. Ga zo door

Snel en efficient

Het aanvragen verliep heel soepel.

Snelle levering, ziet er prima uit.

We wilden een weekendje weg met over de grens en kwamen erachter dat er voor veel steden in Duitsland een milieusticker nodig was voor onze auto. Met een levering van 5 werkdagen waren we eigenlijk te laat en kwamen toen deze site tegen. Snelle levering, keurig binnengekomen.

Beter voor het milieu.

Heb eerder mogen ervaren dat een Duitse milieu sticker invloed heeft op een gezonder leefomgeving , daar er in het verleden veel auto,s die reden op dieselolie zeer veel verontreiniging afgaf en vindt het prima als ook in Nederland en eigenlijk de rest van Europa ook zo'n vignet zou moeten komen.

Gemakkelijk en snel

prima service en berichtgeving

Top service na later ontvangen van de sticker

Sticker liet op zich wachten. Echter na melding is er direct contact met mij opgenomen en een oplossing geboden wat te doen. Het lag echter aan post.nl dat het even duurde voordat ik de sticker ontvangen had, maar uiteindelijk de sticker binnen gekregen.

Snel en goed

Makkelijk aan te vragen, makkelijk te betalen en supersnel geleverd. Om 16.45u besteld en de volgende dag voor 13u in de bus. Perfect!

Snel, makkelijk en goed

Goede uitleg op de website wanneer je de sticker nodig hebt. Hele makkelijke en snelle manier van aanvragen en dezelfde dag nog verzonden. Super service.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.