Uitstekend!

Snel en simple!

Super snelle levering

In de avond een sticker besteld, volgende dag direct in huis. Top service!

Uitstekende service

Goed bereikbaar en je voelt je als klant serieus genomen!

Soepel en makkelijk

Soepel en makkelijk aanvragen. Erg intuïtief dat is erg fijn

Heel makkelijk om deze Duitsemilieusticker te bestellen!!

Niet aan gedacht, dat wij die nodig zouden hebben, maar omdat we graag en regelmatig uitstapjes maken in Duitsland, kwam de advertentie heel goed van pad !!

super makkelijk, lekker duidelijk

geen poes pas maar lekker simpel bestellen. informatie is helder en bestellen gaat soepel. Mega snel geleverd

erg makkelijk om de sticker te bestellen

Had al eerder een sticker besteld voor mijn vorige auto, deze heb ik ingeruild voor de auto waar ik nu een sticker voor nodig heb en aangezien ik vaak in Duitsland vertoef voor vakanties.

Kostte geen moeite de sticker te bestellen.

Nou, als je het bestellen van de Duitse sticker vergelijkt met dat van de Franse sticker, dan steekt het Duitse aanvraag systeem er met kop en schouders bovenuit (is mijn ervaring)!

Geweldig makkelijk en snel

Geen gedoe je gegevens invullen betalen en de volgende dag in huis top geregeld

Makkelijk bestellen

eerste keer besteld

fijn dat volgende dag al bezorgd is

Simpel en snel

Super simpel bestellen en snel geleverd. Goede uitleg en prima prijs.

Heel snelle levering

Heel snel verwerkt en op gestuurd binnen de 24h was hij er. Top

Snel en makkelijk

Sticker zeer snel ontvangen en voor een normale prijs. Daarnaast goede uitleg over hoe je de sticker kan bevestigen.

Zeer snelle service

Ik had perongeluk mijn huisadres op gegeven maar ik ben met vakantie. Zonder problemen hebben ze het bezorgadres aangepast de volgende dan lag het in de brievenbus.fijne service

Super snel gereageerd en verzonden.

Easy

Very easy to order the sticher

snelle accurate afhandeling

Zonder problemen heb ik de milieusticker besteld en ontvangen. Alles binnen 3 dagen geregeld. Top!

Snel en correct

Binnen een korte periode twee maal een Duitse milieusticker aangevraagd. Snelle reactie en goede informatie.

Fijne site

Duidelijke site snelle levering. Een gunstige prijs

Uitstekende service!

Ik had met spoed een milieusticker nodig. Deze had ik 16.45 besteld, eigenlijk was dit te laat om hem nog dezelfde dag te verzenden. Maar dankzij een telefoontje rond 16.47 heeft men mij toch aangeboden om deze sticker dezelfde dag nog te verzenden. Echt topservice!

heel goed

heel goed en snel daar ben ik heel blij mee

Fantastische service, tegen een schappelijke prijs

Makkelijk om te bestellen, snelle levering

Super tevreden

heel toegankelijke site en proces voor aankoop

Heel simpel en makkelijk om alles in te vullen en te betalen.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.