Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

De bestelling is de volgende dag al geleverd via de post.

Makkelijk geregeld!

Heel makkelijk geregeld via de website. Kenteken invullen, betalen en klaar.

Heel snel en makkelijk geregeld!

Heel snel en makkelijk geregeld via de site! Top! Ook snel in huis!

Helemaal top

Jullie hebben een hele duidelijke site waarin is aangegeven hoe je zo’n milieu sticker moet aanbrengen en hoe je hem überhaupt moet bestellen. Dat is zeker niet overal zo dus helemaal top! Dankjewel

Snel, simpel en efficient

Met 2 klikken had ik de sticker binnen. Top!

Snel en goed

Het is goed

Besteld en lekker op tijd binnen.

Super makkelijk, super vriendelijk, super snel

Heldere site Duidelijke tekst Snelle reactie Snelle levering

Goede site

Overzichtelijk

Gewoon goed

Prettig en snel

Netjes

Mooie snelle reactie. Al had ik in eerste instantie niet de juiste documenten gestuurd. Ik ben toch blij met de samenwerking en correctheid hiervan. Hopelijk win ik.

Top site

Duidelijke site en super snelle levering.

Snel geregeld en betaalbaar

Was zeer snel besteld door goede communicatie en laag bedrag.

Ik ben een buitenlander en voor mij zijn sommige wetten en taal niet erg duidelijk, maar de website was gemakkelijk en heel duidelijk, waardoor ik vertrouwen kreeg in de geloofwaardigheid ervan.

Direct goed geholpen!

Ik had mijn sticker erg snel nodig. Direct online besteld, gebeld en opgehaald. Kortom, snelle service. Ik ben tevreden.

Betrouwbaar en super snel.

Ene dag besteld, volgende dag in huis. Eenvoudig en betrouwbaar.

Snelle verwerking van de bestelling, snelle en klantvriendelijke reacties via de mail.

Sticker word snel verzonden! Duidelijk aangegeven hoe je het kan aanvragen wat het snel en makkelijk maakt!

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle reactie toen de sticker niet meteen werd bezorgd

prima service en nazorg

goed en vlot geholpen ondanks dat PostNL er 2weken voor nodig had om de sticker te bezorgen, bedankt !

Snelle levering en goede service

Snelle service en goed geregeld. Fijne webshop.

Snel geregeld.

Goed en snel de milieu sticker aangevraagd. Top.

Zeer tevreden er over

Het is voor de eerste keer dat ik een milieusticker heb besteld wist niet dat het zo gemakkelijk ging toppie

Envoudig bestellen en altijd snel en correct geleverd

Ik heb de afgelopen jaren meerdere milieustickers bij jullie besteld en altijd tot volle tevvredenheid. Het werkt eenvoudig is super duidelijk en altijd snel geleverd

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.