Kan beter

Zondag 12-MEI besteld, woensdagavond 15-MEI nog niet binnen... Na contact met Duitsemilieusticker.nl, is het weer prima opgelost. Ze zijn meedenkend en oplossingsgericht, vandaar nu 5 sterren

super snel alles geregeld

Overzichtelijke website en aanvraag makkelijk te doen. Geen administratiekosten en direct bevestiging in de mail van aanvraag en verzenden.

Goede service En snelle levering

Snelle levering zonder problemen!

Goede duidelijke website, makkelijk om te bestellen!

Prima opvolging van bestelling.

Kort na bestelling al bevestiging van verzending van de sticker.

Zeer snelle service

Vandaag aangevraagd, morgen geleverd. Zeer snel, perfect.

Makelijk lekker snel online

even op de site gaan alles invullen door sturen en betalen klaar en simpel

grandioos goed geregeld

makkelijk bestellen en betalen, binnen een werkdag in huis!

Goede prijs en snelle levering

De site was makkelijk te vinden en de milieu sticker wordt voor een goed prijs aangeboden. De informatie op de site is helder en duidelijk en het bestellen verloopt zeer soepel.

Snel en correct verzonden met duidelijke omschrijving voor gebruik

Sticker met omschrijving compleet en snel verzonden. Op verzoek van ons snel een factuur ontvangen.

Makkelijk om te bestellen, duidelijke site.

Super snel geregeld. En als de post meezit, de volgende dag in huis. Toppie.

ost meezit, de volgende dag in huis. Toppie.

Snel en goed

Het is in een paar klikken geregeld. En je bestelling zelf is met mail altijd te volgen. Een mailtje van de aankoopbewijs. Een mail dat ze het in goede orde is ontvangen. En mail dat het onderweg is. Echt top. En snel geleverd.

Uitstekende service

De sticker wordt super snel verzonden en geleverd. Bovendien is de kwaliteit en prijs bij duitsemilieusticker.nl scherper en beter dan bij de concurrenten. Ik raad aan om de milieusticker te kopen bij deze organisatie. Bovendien is het kantoor gemakkelijk te bereiken als er vragen zijn, in tegenstelling tot vele concurrenten. Een dikke 10 voor de service en kwaliteit.

Zeer gemakkelijk en snel afgehandeld

Heel gemakkelijk aan te vragen

Super handig.

Ik ben erg tevreden.

Absolute topservice

Ik had snel een sticker nodig omdat ik twee dagen later naar Duitsland zou gaan. Direct besteld en een verzendbevestiging ontvangen. Helaas had de postbode hem toch niet bij op de dag erna dus heb ik direct contact opgenomen met Duitsemilieusticker.nl. Zij konden voor mij een nieuwe sticker uitprinten die ik direct kon ophalen. Zo heb ik toch nog mijn reis naar Duitsland zonder problemen kunnen voortzetten.

Duidelijk en Betrouwbaar

Al meerdere malen gebruik genaakt van Duitsemilieusticker.nl Duidelijk qua bestellen en altijd netjes en correct de milieu sticker ontvangen.

Makkelijk en snel geregeld super

Correcte en snelle afhandeling

Kost totaal geen moeite om via deze site een milieu sticker te bestellen.

Zeer eenvoudig!

Simpel en goed

Bedacht, besteld en betaald en zeer snel geleverd

Helemaal top!

Zoo duidelijk. Je krijgt een mail van bevestiging en ook een mail van op de post met de uitleg.

Snelle reactie

Binnen een paar uur na de aanvraag al reactie dat het is opgestuurd en de volgende dag kan ontvangen. En het aanvragen ging gemakkelijk en de prijs valt mee.

Snelle bestelling snelle nieuwe levering

Snel een sticker besteld echter niet geleverd. Gemaild en een dag later een nieuwe sticker.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.