goede service en snel

geen kommentaar

Simpel en makkelijk

Ik vond het erg duidelijk en de volgende zal ik het weer via deze weg doen.

Goed,snel geleverd

Dit is niet de eerste stikker. Als dan bestel ik altijd hier door de opmaak van de stikker

Fast Service

Very fast service

Zeer snel geregeld, en 1 dag na bestelling al in huis!

top

Ik heb op zondag een sticker besteld, de volgende dag kon ik na een telefoontje de sticker meteen ophalen, precies zoals op de mail omschreven staat.

Gemakkelijk te bestellen

Snelle verwerking en verzending

In tegenstelling tot andere aanbieders, zoals bijvoorbeeld de ANWB, wordt er indien tijdig besteld nog dezelfde dag verzonden en zijn de kosten ook nog eens lager!

Alles heel volt verwerkt.

Heel positief

Alhoewel dit mijn de eerste keer is, vond ik jullie website heel erg goed en informatief. Ik wist het gelijk wat ik moest doen .

Een correcte en snelle service

een correcte en snelle service.

Super snel simpel en eenvoudig

Super snel simpel en eenvoudig bestellen met een paar klikken. Plus duidelijke instructies en uitleg. Top.

Fijn dat we nu de Duitse steden in kunnen!

Ik heb de milieusticker besteld, en ik kreeg hem de volgende dag al!

Super snelle service

Vandaag besteld en morgen al in huis. Zo kan ik met een gerust hart duitsland in om te shoppen boodschappen doen en te eten.

Super snel geregeld

Als het bij iedereen zo snel ging was er nergens een wachttijd.

Duidelijk Info via de telefoon.

Goed geholpen met informatie over de sticker.

Top proces en super snelle levering

Gewoon in 1 woord geweldig. Makkelijk te bestellen en de dag erna al geleverd. Aan te raden.

Fijne ervaring

Alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Heel erg prettig. Ik heb de sticker bij deze site al op 3 verschillende autos besteld en raad het ook aan. Altijd snel in huis

Team is behulpzaam, alles verliep soepel.

Bedankt

Makkelijk besteld, en binnen één dag in de bus topprestatie

Site, is overzichtelijk was makkelijk te vullen, (donderdag 2 mei 2024) bestellen betalen en zie daar vandaag de sticker al in de bus. Een volgende rit naar Duisland is wat dat betreft zeker een succes

Makkelijk en snel

Bestellen via de website is super makkelijk en de sticker wordt de volgnende dag al geleverd.

super

makkelijk te bestellen. en niet duur

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Zonder problemen

Vlugge levering

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.