Geweldig!!!

Top service, kan niet beter!

Laagdrempelige site, snelle en heldere communicatie en vriendelijke telefonische helpdesk

In verband met een nieuwe ruit, een nieuwe sticker besteld. Net als bij de eerste sticker snelle levering, makkelijke financiële afhandeling maar vooral erg eenvoudig te bestellen via de site.

Snel en goedkoop

Zeer gebruiksvriendelijke site en met groot gemaakt in te vullen

Ik was net te laat met bestellen, om 5 over 5 en deze werd dan ook pas de volgende dag verzonden. voorderest wel prima service.

Vlotte afhandeling

Duidelijke instructie en snelle afhandeling

Op zeer korte termijn een milieusticker nodig ivm vervoer per auto naar EK voetbal halve finale. Bijzomder prettig dat je online terecht kan, gemakkelijke betaling en bevestiging per mail dat de sticker volgende dag al wordt bezorgd. Fijn!!

Vlotte afwikkeling en ophalen!!

Vlotte afwikkeling en ophalen ging ook prima.

Alles top en snel geregeld !

Snel en makkelijk een sticker kunnen regelen waardoor ik mijn reis naar het buitenland voort kan zetten.

Duidelijke website. En snel opgestuurd. Fijn dat hij van tevoren bedrukt is.

Europese samenwerking werkt.

Vanuit Duitsland mijn Duitse milieusticker besteld die morgen op mijn adres in Nederland wordt bezorgd...

Goede en duidelijke communicatie

Milieusticker wordt morgen geleverd, de communicatie betreft de levering is duidelijk en informatief. Dus zie ik de levering morgen tegemoet en dan opplakken aan de binnenzijde van de voorruit en dan de Duitse steden gaan verkennen.

Prima communicatie en service

Werd telefonisch prima geholpen, ik heb de sticker ter plekke in Amersfoort opgehaald en medewerker kwam deze keurig naar beneden brengen, top service

Snel goedkoop en eenvoudig

Snelle, makkelijke en voor de juiste prijs een milieusticker besteld.

Zeer accurate service!

Binnen anderhalf uur besteld en bevestiging ontvangen, klasse!

Super makkelijk aan te vragen

Overzichtelijke website en met de AANVRAAG button is de milieusticker eenvoudig aan re vragen

Aanvraag en afhandeling zeer goed en diskreet afgehandeld.

Snel en eenvoudig

Gewoon zonder gedoe, daar hou ik van

Eenvoudig om dit bestellen

Het is zeer eenvoudig en goedkoop om een Duitse milieu sticker hier te kopen.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk geregeld

Duitsemilieusticker, geweldige service voor een kleine vergoeding.

Wat een gemak, een paar gegevens invullen, betalen en de volgende dag leveren. Geweldig, Top.

Teleurstellend

Ik heb het niet ontvangen op tijd en 96% dat het wel zou lukken maar ja, toch balen

Lekker snel en gemakkelijk aanvragen

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Is gewoon Top,

Ik vind het geweldig, super snel geregeld.

Prima geregeld

Erg blij mee

Gewoon heel goed besteld en 2 dagen later de sticker in huis.

Gewoon heel goed de sticker besteld en 2 dagen later in huis.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.