Tot snel Sophie

Dank voor de goede informatie via de mail en correcte afhandeling Sophie Hildebrand :)

Supersnelle service

Makkelijk te bestellen, supersnel in huis (1 werkdag!)

De service is in één woord: SUPER

S,middags besteld en betaald en de volgende ochten de millieusticker in de bus. Hoe kan het zó snel !!

Snel geleverd en uitstekende service

Wij hebben zakelijk 2 x een bestelling gedaan, de eerste stickers waren al de volgende dag in huis, de tweede echter niet geleverd, na contact met de klantenservice wordt deze alsnog nagestuurd, wij zijn zeer tevreden! En bovendien ze zijn voordeliger dan de anderen.

Niet voldaan aan verwachtingen

Zondag besteld voor 17uur, dinsdag nog niet in huis. Helaas geen positieve ervaring met de beloonde snelle levering. Advies: onderweg kopen! Binnen 5 minuten rij je al verder met milieu sticker

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Makkelijk aan te vragen

Heb een milieu sticker voor Duitsland besteld dit was makkelijk en duidelijk.

Prima geregeld

Duidelijke side en eenvoudig te bestellen.

Perfecto geregeld en snel verstuurd.

Snel getegeld en makkelijke site.

Snel en duidelijk

Makkelijk te bestellen . De volgede dag in huis (afhankelijk van tijdstip bestelling). Sticker ziet er keurig uit en duidelijke instructiebrief met informatie

Perfect verzorgd.

Hoewel de postverzending vertraging op liep en ik gemaild heb, waar de verzending blijft, is alles perfect afgehandeld.

Kan niet bett

Snel gevonden, 1 klik om te bestellen en opdracht uitgevoerd

Perfect, zonder moeite

Ging van een leien dakje

Lekkere site makkelijk te bestellen en nog een snelle levering ook top gaat zo door.

Zeer goede site en makkelijk te bestellen gaat zo door ..en bedankt

Super makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg en zeer snelle reactie

Zeer snelle levering.

Scherpe prijs.

Super snel geregeld.

Even gezocht op internet , snel gevonden en in 5 min geregeld super

Super makkelijk en snel

Super makkelijk en snel

Prima verzorgd snel verzonden

Hele goede en snelle levering top

Zaterdag bestelt in dinsdag thuisbezorgd. Super dus.

Vlot en simpel

Vlot en simpel aan te vragen. Alleen het kenteken in te vullen en online betalen via iDeal.

Mooie site

Snel verzonden Prima

Duidelijke site makkelijk bestellen en snelle levering

Zie hierboven

besteld en met paar dagen ontvangen, top

Snelle service tegen de laagste prijs, super!

Top geregeld.

Alles keurig geregeld. Zaterdag besteld dinsdag in huis TOP.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.