super geregeld

erg makkelijk zo

Makkelijk digitaal te bestellen!

Het is eenvoudig om het in gang te zetten digitaal!

Snel en gemakkelijk

Duidelijke instructies

Snelle service en duidelijke uitleg

Heel erg klantvriendelijk

Heb een aantal keer gebeld en gemaild met vragen en elke keer snel en duidelijk geholpen.

Ging snel

Makkelijk en snel geregeld

Snelle goede goedkope levering

Goedkoper en goede snelle levering.

Delivered to my home address, although I made a typo in the address

I am now allowed to drive to Germany

Goede omschrijving van product. Simpele stappen voor bestellen. Nu kan ik met rust naar duitsland.

makkelijk aan te vragen

ONLINE je gegevens invullen en daarna online betalen is super makkelijk.

Snel en makkelijk geregled

Goede informatie, snel geregeld en heel snel verzonden

Prima service…snel en efficiënt!

Ik werd vriendelijk benaderd door de medewerkster die me op een foutje attendeerde, ik had mijn kenteken verkeerd ingevuld. Even later werd mijn duitsemilieustickerbestelling in goede orde afgehandeld.

Na een paar handelingen de sticker besteld

na paar stapjes was de sticker besteld

Umuntend

Zeer snel contact en service

Super snel

De website is goed en het bestellen gaat zeer gemakkelijk. En binnen 24 uur bezorgd. Kan het iedereen aanraden die een milieusticker nodig heeft.

Makkelijk en snel betellen, duidelijke informatie, direct antwoord, snelle bezorging!

Na oriëntatie op internet ben ik op jullie website beland. Duidelijke informatie wat het belang is van de milieu sticker. Makkelijk te bestellen, een snelle bezorging en relatief lage kosten maken mijn ervaring zeer positief. Mvg. Rupert Wijnmalen

Super goede service en makkelijk te bestellen! Het is allemaal heel duidelijk en overzichtelijk.

1.Super goede service 2. Makkelijk te bestellen 3. Komt de volgende dag al in huis 4. Alles is heel duidelijk en overzichtelijk! 5. Echt top!!

Duidelijke website, snelle service

Eenvoudig te bestellen

Duidelijk te vinden op internet

Snel

Vanmorgen besteld en binnen een uur al bevestigd dat hij geleverd wordt morgen! Super service

sticker niet geleverd

***

Geweldig, dag na de bestelling vignet binnen

In 1 woord geweldig

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Top en.snel geregeld

Goed en.snel geregeld

Duidelijk en overzichtelijk

Heeel snel en makkelijk!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.