Snelle verwerking en verzending

In tegenstelling tot andere aanbieders, zoals bijvoorbeeld de ANWB, wordt er indien tijdig besteld nog dezelfde dag verzonden en zijn de kosten ook nog eens lager!

Alles heel volt verwerkt.

Heel positief

Alhoewel dit mijn de eerste keer is, vond ik jullie website heel erg goed en informatief. Ik wist het gelijk wat ik moest doen .

Een correcte en snelle service

een correcte en snelle service.

Super snel simpel en eenvoudig

Super snel simpel en eenvoudig bestellen met een paar klikken. Plus duidelijke instructies en uitleg. Top.

Fijn dat we nu de Duitse steden in kunnen!

Ik heb de milieusticker besteld, en ik kreeg hem de volgende dag al!

Super snelle service

Vandaag besteld en morgen al in huis. Zo kan ik met een gerust hart duitsland in om te shoppen boodschappen doen en te eten.

Super snel geregeld

Als het bij iedereen zo snel ging was er nergens een wachttijd.

Duidelijk Info via de telefoon.

Goed geholpen met informatie over de sticker.

Top proces en super snelle levering

Gewoon in 1 woord geweldig. Makkelijk te bestellen en de dag erna al geleverd. Aan te raden.

Fijne ervaring

Alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Heel erg prettig. Ik heb de sticker bij deze site al op 3 verschillende autos besteld en raad het ook aan. Altijd snel in huis

Team is behulpzaam, alles verliep soepel.

Bedankt

Makkelijk besteld, en binnen één dag in de bus topprestatie

Site, is overzichtelijk was makkelijk te vullen, (donderdag 2 mei 2024) bestellen betalen en zie daar vandaag de sticker al in de bus. Een volgende rit naar Duisland is wat dat betreft zeker een succes

Makkelijk en snel

Bestellen via de website is super makkelijk en de sticker wordt de volgnende dag al geleverd.

super

makkelijk te bestellen. en niet duur

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Zonder problemen

Vlugge levering

VEry Good

Experience was great and website was smooth to use.

De stikker ziet er goed uit

Hij plak goed op het raam en duidelijk zichtbaar

Service uitstekend en snel

Binnen 2 uur hadden we onze sticker. Echt superservice. Wij hadden mazzel dat we m direct konden ophalen in Amersfoort.

Snelle service, duidelijke website en goedkoper als ANWB

Duidelijke uitleg op de website, vlotte service en goede communicatie. Sticker is dezelfde dag nog verzonden.

prima service en goed contact met de klant

de uitleg over de milieustickers op de site is duidelijk en het bestellen van een sticker een fluitje van een cent (en ook goedkoper dan via de ANWB..). En toen ik de sticker de volgende dag nog niet in de post vond (met dank aan PostNL) reageerde men op mijn bezorgde mailtje heel snel en attent.

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering!!

zeer snel

zeer snel en correct

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.