Vlotte aflevering

Gemak bij bestellen

Supermakkelijk!!

Supermakkelijk site. Binnen paar klikken geregeld.

Superhelden service

Hele goede ervaring. Makkelijke betrouwbare website. Snelle levering. Helemaal prima!

Snel en gemakkelijk

Bestellen ging snel en gemakkelijk. Daarnaast laagste prijs.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag bij de post.

Overzichtelijke site, snelle verwerking en levering de volgende dag met de post. Super, was alles maar zo makkelijk!

Gemakkelijk en snelle service!

Prima !

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel!

verbazingwekkend

Gebruiksgemak

Voor het eerst besteld en goede service met één al in huis top service

Super goed , makkelijk en snel geregeld

Fijn

Super snel geregeld.

Ik had deze milieusticker in de ochtend besteld en de volgen ochtend zoals afgesproken per post geleverd. Zeer goede service. Dus ik kon gelijk gebruik maken van deze sticker ik ben dag daarnaar naar Duitsland geweest.

Bij het betalen

Ik heb 2 stickers besteld bij het betalen tot het scherm van de bank was er geen juiste bedrag op het gegeven overzicht. Ik hoop dat jullie deze foutje kunnen corrigeren. Met vriendelijke groet, B. Yildiz

Snel

geweldige site snel en makkelijk te regelen en snel verzonden

makkelijk te vinden, overzichtelijk en snel

Makkelijk, goed geprijst, duidelijke site snelle levering

Bestellen makkelijk, voor nette prijs, duidelijke en eenvoudige werkwijze, goede uitleg over montage en snelle levering. Gewoon top. Succes verder met de verkoop Dank voor de snelle levering.

Gemakkelijk en soepel.

Goede ervaring met aankoop

Super snel opgevraagd. Dezelfde dag nog verzonden. Beter kan niet.

Probleemloos en stressloos op pad

Ik heb meerdere auto's gehad van de zaak die ik privé rij, soms wel 2 binnen een jaar als ITer. Altijd besteld bij Duitsemilieusticker.nl. Ze bezorgen of je kunt het ophalen op een bepaald tijdstip. Niet verder zoeken en gewoon bestellen!

Snelle afhandeling van de aanvraag!

De aanvraag voor een groene milieusticker is snel en zorgvuldig afgehandeld. De informatie is duidelijk.

Snelle en makkelijke service

Snel besteld, makkelijk geregeld en ik wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Uitgebreide informatie over de sticker

Goed geregeld

Ging allemaa soepel en was op tijd binnen

Snel en keurig geregeld

Duidelijk mailcontact, en snel geleverd!

Super makkelijke site snel besteld !!

Super snel

Al twee keer besteld voor onze auto’s Super snelle levering

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.