Makkelijk en snel

Appeltje-eitje en goedkoper dan de andere aanbieders.

Super service, snel gemaakt snel in huis!

Ik vind het mooi dat ik hier me sticker kon halen, en dat het op dezelfde dag wprdt verstuurd

Simpel en snel

De webpagina begeleiding is prima. Het wijst zich vanzelf. De betaling en bevestiging verloopt snel en goed

Zaterdag de sticker besteld, zojuist een mail gekregen dat de sticker onderweg is. Klasse service met duidelijke uitleg.

Duidelijk, eenvoudig, goedkoop en snel

Bestelt op woensdagavond via de duidelijke website, vrijdag per post ontvangen met een heldere instructie hoe en waar te plakken.

Makkelijk aan te vragen

Website is overzichtelijk, duidelijk, makkelijk een bestelling te plaatsen. Snel geregeld!

9 maart 2025 al 1 besteld en binnen 4,5 maand weer delfde besteld , vervangende ruit

9 maart jl ook 1 besteld , ivm nieuwe auto , helaas flinke steenslag dus nieuwe ruit wordt besteld , dus opnieuw weer 1 eentje besteld bij”duitsemilieusticker.nl”ivm goede snelle service ….en betrouwbare site

Snel en gemakkelijk te bestellen zonder al te veel details.

Milieusticker besteld. Kenteken ingevoerd en klaar. Binnen een dag bevestiging dat de sticker wordt toegezonden.

Super service!

Simpel en snel geregeld! Duidelijke uitleg dus dik tevreden

Zeer snelle levering!

Na het kopen van een nieuwe auto helemaal vergeten dat ik een nieuwe milieu sticker nodig heb. Op donderdag middag snel een besteld en vrijdag ochtend via de post binnen gekregen!

Supersnel

Ik was een beetje laat met het realiseren dat ik een milieu sticker nodig had. Maar omdat duitsemilieusticker.nl zegt dat ze dezelfde dag nog versturen heb ik het risico genomen. En inderdaad de volgende dag lag de sticker al in de brieven bus. Dikke vette prima!

Snel, goed en betrouwbaar

Via de eerste klik op Google ben ik terechtgekomen op jullie site. Alles staat duidelijk en helder. Kenteken invullen en klaar! Voor iedereen die twijfelt, deze site is perfect en je bent ook echt met 2 min klaar!

Makkelijk en snel!

Prettige overzichtelijke site, en ontzettend snelle verzending. In één woord TOP!

Snelle levering sticker.

Zeer gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.

Supergoede service

De sticker werd binnen de twee werkdagen geleverd zoals veloofd, zo kunnen we met een gerust hart aan onze reis beginnen en vermijden we dure LEZ boetes Hartelijk bedankt Guy

Snel geregeld

Even bestellen en binnnen een paar dagen binnen. . Prima geregeld .

Gezocht via Google site stond op 1

Aanvraag ingediend , netjes na afronden een mail ontvangen dat in behandeling is. En weer de volgende dag dat milieu sticker wordt opgestuurd. Perfect geregeld allemaal.

Goede en duidelijke communicatie

Ik heb de sticker op woensdag bestelt en er werd gelijk duidelijk gecommuniceerd. Verwachting is dat de sticker morgen al binnenkomt, mooi op tijd voor mijn trip vrijdag.

Supersnel en eenvoudig

Gisterochtend besteld, vandaag in huis. Goedkoper dan de anwb, dus ik ben blij.

Topservice

Natuurlijk kom je er altijd te laat achter dat je de milieu sticker nodig hebt. En gelukkig is hij binnen een dag te bestellen te leveren :-)

Super snel geleverd en hele duidelijke instructies!

Snel, niet duur, goedkoop en eerlijk.

Perfect.

Goede en duidelijke site. Snelle levering voor 17.00 besteld de volgende dag in huis. Top service! Ik ben er blij mee want was wat lat met bestellen.

Super besrijf

Wat een super bedrijf snel verzending. ziet goed uit

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.