Niet binnen 24 uur ontvangen

Ik heb de kaart ruim voor 17.00 besteld en betaald. Echter niet de volgende dag in huis. Wij gaan morgen ochtend richting Duitsland dus heel vervelend dat hij vandaag niet gekomen is. Helaas

snel en eenvoudig te bestellen

mijn ervaring is dat hij niet de dag later binnen was maar dat als we vertrekken en hij is nog niet binnen dat we dan in het land zelf een sticker kunnen kopen en dat we dan de bestelde kunnen terug sturen en krijgen we ons geld terug. Perfecte service en vriendelijke man aan de telefoon die duidelijke uitleg gaf

Wonderful experience super super fast!

Website was clear Payment was very easy Delivery was fast

Wat een service, jammer dat ik maar 5 sterren kan geven

Vanmiddag rond 14.00 de sticker online besteld na een beetje vreemd en onklantvriendelijk te zijn geholpen in een ANWB winkel. Zojuist kwam ik thuis en er lag een handgeschreven envelop op de mat, bij het openmaken zag ik mijn kenteken en was helemaal verbaasd. Het was mijn millieusticker! Wat een ontzettende service, nu woon ik wel in de buurt zag ik, maar deze service zie je bijna nergens meer. Echt een 10+ Ontzettend bedankt!

Top Service

Kon de spoedbestelling direct ophalen in Amersfoort oftewel klaar terwijl u wacht.

Alles netjes volgens afspraak op tijd geleverd.

Snel en duidelijk geregeld!

Deze site is écht een aanrader!!! Wij hebben een milieusticker voor Duitsland gekocht. Alles is ook écht in 2 minuten geregeld. Duidelijke site en top uitleg! Volgende keer bestellen we weer via deze site!

In een paar klikken de sticker bij je thuis

In een paar klikken de sticker bij je thuis

Goede service!

Goede service!

een snelle en goede service met bevestiging

Vandaag mijn milieu sticker besteld voor Duitsland, de bestelling ging vlot en eenvoudig. Zelfde dag, binnen enkele uren, de bevestiging en dat de sticker is opgestuurd. Geweldig toch. Top!

zoals je mag verwachten.

zijn hun beloftes na gekomen, snelle levering, zaterdagmiddag aangevraagd dinsdag in huis. (post levert niet op maandag)

Snel en vakkundig, daar hou ik van

Online besteld en 3 dagen later al op de mat

Eenvoudig aan te vragen. Duidelijk. En de dag erna al ontvangen. Heel fijn!

Op zondag besteld Dinsdag ochtend in de bus Gebruiksaanwijzing hoe te plakken duidelijk Ook goede prijs voor de Duitse milieu sticker Aanrader deze site

Snelle en eenvoudige manier om een Duitsenilieusticker aan te vragen!

Binnen een minuut een volledige Duitse milieu sticker aan kunnen vragen.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Geweldige service

Ik heb op een zaterdag de Duitse milieu sticker besteld en op dinsdag had ik hem al in huis. Mooi en snel

Snel geleverd en makkelijk gekocht

Via de website heel gemakkelijk de sticker gekocht. De volgende dag kreeg ik al een mailtje dat de sticker verzonden was. Super snelle service!

Super snel en makkelijk geregeld!

Online aangevraagd en de volgende dag meteen verzonden! Super snelle en makkelijke service.

makkelijk en snel

Alles makkelijk en snel met de post binnen, wel zorgen goed dat je kenteken goed invult

Goed te vinden

Snel, makkelijk te bestellen, en goed te vinden op internet

De milieusticker word snel geleverd mits voor 17.00 besteld, dan is de sticker er de volgende werkdag . Duidelijke uitleg en informatie!

Duidelijke uitleg en snelle levering van sticker

Snelle verzending

Gemakkelijk aangevraagd de sticker en snelle verzending, volgende dag al in huis dat was echt top!!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Via de website is de milieusticker heel eenvoudig te bestellen en de levering is heel snel

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.