Bestelling wordt altijd snel geleverd

Bestelling wordt altijd snel geleverd, ideaal!

Kleine vergissing ik dacht dat hij binnen 24 uur na bestellen geleverd zou worden, vergissing vanuit mezelf waardoor het 2 dagen duurt voordat je daadwerkelijk vanaf bestel moment tot in je brievenbus binnen is. Maar je kan zelfs stellen dat iets bestellen en binnen 2 dagen op de deurmat ligt een snelle levering is. Verder prima service Een sticker die noodzakelijk is

Top en snel

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Uitstekende services bij last minut bestelling

Vanmorgen een bestelling gedaan maar morgen vroeg moet ik naar duitseland Daarna gebeld met het kantoor en gevraagd welke mogelijkheden er waren om het vignet ergens anders te halen De man aan de telefoon gaf aan dat ik de sticker kon komen ophalen in. Amersfoort Als ik op de stad Sting was moest ik maar even bellen en dan kwam ze de milieu sticker naar de auto brengen uitstekende services

Duidelijk, snel en adequaat

Precies wat je wenst en nodig hebt. Voldoen aan wat je verwacht. Telefonisch vriendelijk wn gemakkelijk bereikbaar.

Duidelijk

Duidelijke omschrijving wat de milieu sticker inhoud en zeer makkelijk te bestellen.

helemaal top geregeld

Goede informatie op de website. Betaling ging goed. Ook de informatie hoe en waar de sticker geplakt moet worden. kortom top geregeld. En o ja ook niet geheel onbelangrijk betaalbaar

makelijk en snel

zeer goed

Hele prettige site heel gemakkelijk te bestellen

Makkelijk, goedkoop en snelle service

Makkelijk en fijne service goede informatie

top

Duidelijke instructie en snelle afhandeling

Makkelijke manier van bestellen en betalen via ideal

Super snel.

Bestelling online gaat makkelijk en snel

Top geregeld en heel snel

Makkelijk te bestellen

Goede service en zeer snelle levering

Zeer goede en snelle service

Duidelijk

Er wordt goed en duidelijk aangegeven wat je moet doen en welke gegevens je moet invullen.

Snel , simpel en goed

Kiyoh.com is makkelijk te vinden op internet, duidelijk en goed beschreven. En niet te vergeten goedkoop.

Aanrader simpel en snel

Simpel om te bestellen overzichtelijke en duidelijke site. Makkelijk en veilig betalen en zoals beloofd super snel in huis 5*

Simpele manier om een milieu sticker te kopen

Duidelijk site en eenvoudige manier om aan een verplichte sticker te komen!

Super eenvoudig en snel te bestellen

Super eenvoudig en snel te bestellen

Snel en compleet

Duidelijke website, snel besteld en snel in huis. Goede prijs.

snel en makkelijk te bestellen

snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk en snel

Geen poeha gewoon service.

Snel en goede communicatie

Top geregeld lekker snel

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.