Zeer eenvoudig en makkelijk te bestellen

Het is heel makkelijk te bestellen en komt snel binnen.

SUPERSNEL

Met een paar klikken, met duidelijke informatie, zo geregeld.

Waardeloos

De millieusticker zou de volgende dag geleverd worden helaas is dit niet gebeurt waardoor we niks hebben gehad aan deze sticker en we onderweg een andere hebben moeten kopen.

Super snel en netjes geleverd!

Besteld om 16:30 uur op ons vakantieadres en ook daar werd de sticker de volgende dag geleverd.

De sticker is eenvoudig aan te vragen.

Het aanvraagformulier van de milieusticker is heel toegankelijk zodat invullen eenvoudig is.

De bestelde stikker was zoekgeraakt bij de post NL. Een E mail gestuurd en er werd een nieuwe opgestuurd welke na 3 dagen bezorgd was. Goede aftersale

Snel en makkelijk bestellen

Duidelijke website,volg de aanwijzingen en betalen. Iedereen kan dit aanvragen. Binnen 2 dagen bezorgd. Top

Goede service en vriendelijk

Via mail contact gezocht omdat de sticker niet werd bezorgd. Heel vriendelijke reactie. Ze wilden ook al direct een nieuwe sticker sturen als ik hem met spoed nodig had, maar ik heb eerst even afgewacht. PostNL heeft hem uiteindelijke met de nodige vertraging bezorgd.

Fantastisch geholpen

We wisten niet dat we een milieusticker nodig hadden voor een trip naar Berlijn. De avond voor vertrek kwamen we erachter. Op weg naar Berlijn gebeld met duitsemilieusticker.nl. Zij vertelde waar we een sticker konden kopen bij Dekra. Alleen decanteert af. Onderaan de afrit. Top.

Aanvraag was gemakkelijk

Gemakkelijk en simpel om aan te vragen

Uitstekend geregeld na aanvraag

Hulde! Site makkelijk te bedienen en meteen erna mail binnen dat de sticker reeds verzonden is, dus aan te bevelen indien deze milieusticker duitsland nodig is!

Lekker simpel en snel geregeld

Ik was op zoek naar een groene sticker en vond jullie website. binnen enkele stappen was het zo geregeld.

Goede service!

De postbode liet het afweten, maar gelijk werd een nieuwe sticker gestuurd, en die was er de volgende dag wel!

Wat een gemak!

Gingen alle online bestellingen maar zo soepel als de Duitse milieusticker!! Ik had het binnen een minuut voor elkaar!

Hier plak ik een 10 op.

Al vaker hier een sticker besteld. Het grote voordeel is de leesbaarheid ook na jaren zonlicht. Een heel verschil met de milieusticker van andere partijen. Als het dan moet, doe het dan goed. En snel.

snel en accuraat

snelle afhandeling

R

Ich habe einen Aufkleber bestellt und ihn nicht erhalten.

Super snelle levering

Duidelijk site en snelle levering.

Prima service geleverd.

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de sticker wordt geleverd. Simpel aan te vragen.

Easy peasy

Je vult makkelijke online de auto gegevens in en binnen de afgesproken tijd is je milieusticker met de post in een anonieme envelop in huis. In de begeleidende brief staat een duidelijke Nederlandse instructie over hoe de sticker in de auto aan te brengen

Zeer vlotte en simpele afhandeling.

Vandaag aangevraagd en de volgende dag al in huis.

Super snel

Bestelling op de perfecte en duidelijke website geplaatst. Bestelling direct snel via een email bevestigd. Kan niet beter en sneller.

Het label heeft het pakketnummer nog niet bereiktHet label heeft het pakketnummer nog niet bereikt

Het label heeft het pakketnummer nog niet bereikt 131537

Snel en goedkoop

Super Snel en goedkoop !

Snel en gemakkelijk

Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd. Als er vertraging is ligt dat aan de post.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.