Gemakkelijk te bestellen en de levering is vlot.

Top en snel geregeld

Makkelijk te bestellen

Makkelijk geregeld

Goed. Was snel geregeld

In het weekend besteld en de eerst volgende werkdag al verzonden

Snel en goed geregeld

Al eerder een Duitse milieu sticker besteld voor onze eerdere auto. De bestelling wordt snel geregeld en verzonden. Ook het bestelsysteem is super makkelijk. Geef de juiste gegevens door van je auto en je adres, betaal en klaar. Waren andere bestelsites ook maar zo makkelijk als deze. Mochten we weer een sticker nodig hebben dan komen we zeker terug.

Je besteld de sticker en alles gaat zeer snel.

Geweldig en perfect.

Eenvoudig te bestellen en direct af te halen. Sneller kan het niet.

Snelle toezending en goede communicatie

Een dag na mijn bestelling heb ik mijn Duitse milieusticker in goede orde ontvangen. Vanaf de bestelling tot de levering werd er goed gecommuniceerd. Zeker een aanbeveling voor ieder die een duitse milieusticker nodig is.

Erg flot en zonder poespas

Vandaag aangevraagd, overmorgen geleverd.

Was reuze makkelijk om aan te vragen en had na 2 dagen de sticker in de bus. Goede uitleg waar te plakken enz.

Tevens had ik ze daar a gemaild met een vraag en kreeg diezelfde dag nog antwoord. Goede service

Makkelijk en heel snel geregeld

Het was heel erg eenvoudig om de sticker te bestellen. Het bedrag wat ik hiervoor heb moeten betalen was veel goedkoper dan op andere uitgiftepunten. En het werd ontzettend snel geleverd. Al met al super klantvriendelijk, meer kan ik er niets over zeggen.

Prima werk

Duidelijke communicatie, vlotte levering, goedkoper dan een bekende concurrent.

Makkelijk te regelen en snel geleverd

Op een zeer makkelijke manier kun je de milieusticker bestellen en deze wordt vervolgens razendsnel geleverd. Je hoeft niets op te volgen. Daarbij óók nog 's goedkoper dan ANWB.

Ging rete snel

Ik was binnen een minuut klaar.

Zeer makkelijk en handig

Bestellen was heel makkelijk en stappen waren duidelijk. snel levering

super snel en perfect geregeld

Dit is de gemakkelijkste manier om milieustickers te bestellen die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik zal zeer zeker weer via jullie bestellen de volgende keer.

Heel eenvoudig

Erg makkelijk om te bestellen

super

Super snelle levering en goede kwaliteit

Snel

Klantvriendelijke site, snelle levering. Goede prijszetting.

Zeer goede service en kwaliteit

Het was erg gemakkelijk om de sticker te bestellen en snel bezorgd!

Topper

Snelle service en bezorging.

Eenvoudig en goedkoop

Milieusticker makkelijk en eenvoudig te bestellen voor een concurrerende prijs.

Snel, kundig en automobilist ontzorgd, voor een zorgeloze rit!

Aanvraag verliep snel. Eenvoudig in te vullen vragen, makkelijke en veilige betaling en daarna afwachten op de toezending!

Goedkoop en supersnel geleverd

Om 16 uur besteld, 2,50 goedkoper dan ANWB, meteen bevestiging en dezelfde dag al verzendbevestiging. Dag erop geleverd, goed verpakt!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.