Makkelijk en snel

Om line besteld en met een paar dagen in je brievenbus. Top service

Heel goed en snel

Snelle levering en klantvriendelijk

Keurig afgehandeld.

Mocht het zich nog eens voor doen dat bestel zeker weer een sticker bij dit bedrijf.

Eenvoud siert, zo ook de wijze van aanvragen, top!

Ik heb een nieuwe sticker aangevraagd, omdat mijn voorruit vervangen is. En daar ik wekelijks in Duitsland kom, moest ik snel een sticker aanvragen en zie daar, zo klaar!

Inderdaad zeer makkelijk betellen en ontzettend snelle levering, top!

Geweldig! gisteren besteld, nu al in huis!!

Prima service en snel geleverd

Snel en eenvoudig aan te vragen en snel geleverd. Kortom. Prima service

Een zeer snelle en goede service

Ik ben zeer tevreden

Ik heb voor de laatste 3 auto's die ik gehad heb de sticker altijd zonder problemen besteld

Ik ben heel attent geholpen

Door een misverstand heb ik de milieusticker niet ontvangen. Ik ben door mevrow Sophie Hildebrand professioneel geholpen waardoor ik alsnog de sticker voor mijn vertrek mocht ontvangen.

Hele snelle levering!

Veel goedkoper dan de bestelling elders!

Snelle levering.

Perfecte uitleg en goede kwaliteit sticker

Prima snel

Duidelijk bestellen en snel geleverd.

Snel en goed geholpen

Heel snelle en goede servive Prima en correcte site

Tóp verzorgd.

Hoe simpel kan het zijn? Nou, zó simpel dus. Zaterdagavond online besteld en woensdag al geleverd. Alles helder en transparant!

Lekker snel

Super geregeld....snel in huis

Helder en transparant

Snel, helder en transparant proces. Aanrader

Altijd snel geregeld!

Ik heb tweede keer een Duitsemilieusticker besteld van Duitsemilieusticker.nl, in mijn ervaring is het altijd snel geregeld. Ik heb het ook anderen aanbevelen, die zijn ook besteld en zijn ook tevreden.

Geen problemen ondervonden

Dekra komt afspraken na

Heb meerdere keren een milieu sticker bij Dekra gekocht / aangevraagd en wordt keurig tijdig geleverd.

Binnen een dag de sticker binnen. Wat wil je nog meer. Fantastisch

Heel makkelijk om te bestellen, en zo snel bezorgd. Het was de volgende dag al binnen!

top geregeld!

snelle en duidelijke service

Snel en makkelijk geregeld

De sticker was gemakkelijk te regelen via het internet!!

Snel geregeld

Invullen gegevens Ideal bank aanklikken betalen en na twee dagen binnen

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.