Prima, zoals gewenst

Zoals je het zou verwachten

Super snelle service

Super snelle service Makkelijk te bestellen

Sticker besteld en snel geleverd.

Gewoon goed en snel geleverd

Kon niet beter!

prima , snel geregeld!

het aanvragen van de milieu sticker ging heel snel en makkelijk.

Alles conform afspraak

Makkelijke manier om aan te vragen.

Tot nu toe de aangevraagde stickers altijd op tijd en netjes ngekomen

Snel effectief

Duidelijke uitleg na mail verzoek van mij. Snelle antwoorden.

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen, snelle verzending en topservice!

met paar klikken geregeld

met paar muisklikken geregeld

Perfecte Service

De Duitsland milieu sticker on line besteld en al een half uur later een bevestiging dat hij is opgestuurd. Wat een SERVICE. Een unieke ervaring. Pierre

Zeer snel geleverd

De sticker is binnen een paar uur verzonden

Perfect !

Milieusticker aangevraagd en de sticker is de volgende dag geleverd ! TOP !!! Zeker een aanrader !

Zeer goede ervaring met Sophie. Goede communicatie en mijn vraag perfect opgelost.

Snel en goedkoop

Ik had snel een milieu sticker nodig omdat ik 2 dagen later naar Duitsland moest voor werk. In de middag besteld en de volgende dag in huis.

Goed en snel

Ging erg makkelijk het aanvragen

Zeer snel geregeld online.

Alles zeer snel geregeld. Prima service.

Snel en gemakkelijk

Bestellen van de sticker is zeer eenvoudig en snel.

Very easy website , and fast response and service.

Recommended by a friend and easy to use website and received the info and sticker the next day already.

snel en eenvoudig

aanvraag is eenvoudig en de levering binnen en dag meer dan snel

Met goed gevoel op reis! Snelle levering en prima werkende site !

Ben bijzonder goed te spreken over deze site, snelle afhandeling en goede communicatie. Met goed gevoel op reis!

Prima gedaan, geen enkele negatieve opmerking .

Prima geregeld .

Prima! Website met heldere uitleg en snelle verzending

Website geeft duidelijk weer wat je kan verwachten én dat voor de laagste prijs! Wat wil je nog meer?!

Zeer vlot geregeld en veel goedkoper dan de anwb

De communicatie is snel, zorgvuldig en klantgericht.

Op een laat moment moest ik nog een millieusticker aanvragen, eerst online en daarna ter plaatse in Duitsland, waardoor de eerdere online aanvraag niet meer nodig was. Ik kreeg voor die eerste aanvraag keurig mijn geld terug, nadat ik hierover een e-mail had gestuurd. U was snel, zorgvuldig en klantgericht. Zo maak je dat niet vaak mee. Complimenten!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.