snel makkelijk en eenvoudig

prima service en snelle levering voor een goede prijs.

Milieusticker besteld en de volgende dag al verstuurd. Geen gedoe en lekker snel

Sticker volgens afspraak in de bus

Sticker is via site besteld en volgens de aangegeven werkdagen lag deze in de bus. Ook voorzien van een duidelijke brief.

Vlotte, snelle en eenvoudige bestelling, verwerking en levering

Positief. Beter en sneller kan niet

Appeltje eitje

Makkelijker kan niet. Na één dag de sticker binnen. Ik kan met een gerust gevoel naar Duitsland rijden

Prima geregeld

Besteld via internet en alles was werd perfect bevestigd en geleverd. TOPPIE!!

snel, gemakkelijk, vriendelijk

heb de sticker aangevraagd voor een Belgisch kenteken, ze hebben de info snel even opgevraagd ter bevestiging en zijn heel snel te werk gegaan.

Snel en eenvoudig aanvragen, en je hebt de sticker snel!

Een heel duidelijke site waarop je eenvoudig de milieusticker kunt bestellen

Duide;ijke website die eenvoudig werkt. Correcte en snelle afwikkeling.

Eenvoudig te regelen.

Makkelijk en snel te regelen zodra je je kenteken weet of bij de hand hebt.

Vlug en gemakkelijk

Het kost je een paar minuten makkelijk site snelle service

Makkelijk te bestellen en snelle service.

Snel gevonden op internet en met een paar eenvoudige handelingen is alles snel geregeld.

Snel, goed geholpen en goede service

Kon dezelfde dag nog de sticker afhalen, top!

Duidelijke uitleg

Top service & super snelle levering

Voor alle collega's snel een sticker!

Binnen twee dagen de stikker in huis.

Na de aanvraag na twee dagen de stikker netjes in de brievenbus . TOP sevice van dit bedrijf .

Goedkoopste en snelle levering.

Is volgens mij de goedkoopste en snelste levering. De volgende werkdag in huis. Goedkoper dan de ANWB, zelfs als je lid bent en korting krijgt. Op andere sites moet je veel te veel informatie van jezelf afgeven.

Makkelijk te bestellen

Website werkt makkelijk en is duidelijk

Altijd netjes en correct geholpen

Altijd goed geholpen en een snelle afhandeling. Ga zo door.

supersnelle levering

Eenvoudig te bestellen en supersnelle levering.

Het bestellen was gewoon kinderspel

Wauw

Wauw, wat een snelle service! Tevens een dag later na de bestelling een duidelijke mail met beschrijving!

Supersnelle levering

zeer goede en snelle service!

Zo hoort het!!

Wat wij al heel lang als vreemd ervaren laat dit bedrijf zien hoe het hoort namelijk; * sticker aangevraagd en betaald (per i-deal) * bevestiging per e-mail ontvangen * nogmaals e-mail met keurige uitleg * morgen of overmorgen sticker binnen Keurig en bedankt..

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.