Snel en eenvoudig Duitse milieusticker besteld

Duidelijke website, snel en eenvoudig de sticker besteld. Razend snelle levering. Top geregeld.

Makkelijk

Makkelijk om aan te vragen en snel ontvangen

Geweldige service van Kiyoh

klantvriendelijk, duidelijk en to-the-point

Gemakkelijk

Zeer makkelijk

Duidelijke website en ook snelle beantwoording

Vandaag de sticker besteld en deze is alweer verzonden. Super snel en een normale prijs. Goedkoper dan bij de ANWB (waar ik ook nog een lid van ben) Een aanrader dus!

Goede sticker, snel geleverd

Originele milieu sticker die ja bestellen volgende dag al geleverd was. Hierbij duidelijke instructies hoe en waar te plakken.

Eenvoudig en snel

Zeer behulpzaam en snel

Met voorbereidingen om naar Berlijn met vakantie tegaan, kwam ik er achter dat een milieustikker nodig is. Door hier te bestellen was het heel snel en simpel geregeld en zit de stikker onder de voorruit van mijn auto en kunnen we gerust naar Berlijn.

Snelle bestelling snelle levering

Het was erg makkelijk om de sticker te bestellen en binnen 2 dagen had ik hem thuis.

Snel makkelijk geregeld

Simpel en eenvoudig geregeld

Goed service

Snel en betrouwbaar

Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bestellen

Het hele concept "milieusticker" is goed uitgelegd op de website en het is eenvoudig om een sticker te bestellen: top!

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak

Het is zo makkelijk om de sticker via internet te bestellen.

Het bestellen is erg simpel. Als je je gegevens invu.t heb je hem eigenlijk al de volgende dag in huis. Wat een service....

Gezien we volgende week onverwachts de Duitse grens willen oversteken om een Duits stadje te bezoeken. Moesten we snel handelen door een Duitse milieusticker te bestellen, omdat onze nieuwe auto er nog niet over een beschikte. Door de snelle levering komt dat niet in gevaar. Waarvoor dank.

Service

Fantastische service goede communicatie en snelle levering

Goed geregeld

Snel

makkelijk aangevraagd en snel ontvangen

zeer makkelijk aan te vragen en snel correct ontvangen.

Oke

Isgoed

Lekker makkelijk, snel en goedkoop!

Top, makkelijk te regelen en snel in huis!

Makkelijker gaat het niet worden

Hier kan de belastingdienst nog een puntje aan zuigen. Heel simpel om te bestellen en de volgende dag in huis.

Makkelijk site

Goede site werkt makkelijk en snel voor elkaar

Super, je wordt netjes op de hoogte gehouden.

Snelle service en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling, toppers!

Snel en handig.

Voor de tweede keer een Duitse sticker besteld voor een ander kenteken. Levering snel en betrouwbaar.

makkelijk te vinden en te bestellen

goede uitleg waar de sticker verplicht is en makkelijk te bestellen

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.