zeer eenvoudig in te vullen en direct geregeld

top die Duitse administratie en afhandeling; in paar stappen in te vullen. binnen 24/36 uur levert. als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Frankrijk. daar duurt het ellenlang en je moet een heel menu door waar je allerlei gegevens van je auto op je kentekenbewijs moet opzoeken

Ontzettend fijne en duidelijke site met goed service

Duidelijke en heldere site, kost weinig tijd om een sticker te bestellen. En nog goedkoop ook. Via de ANWB ruim 2 euro duurder. In 2 werkdagen thuis. Klasse.

Snel en duidelijk qua mail over de vooruitgang

Gemakkelijk en duidelijk in te vullen op de website En goed op de hoogte worden gehouden via de mail

Service net zo groen als de sticker....

Op tijd geleverd volgens afspraak

Donderdag te laat aangevraagd maar zaterdag geleverd. Snelle service!

Ben vlot en uitstekend geholpen

Makkelijke procedure, snelle terugkoppeling en afhandeling. Kortom aanbevelenswaardig.

Heel makkelijk aan tevragen

Snel en professioneel

Duidelijke website en snelle levering van de bestelde sticker

Superservice supersnel

Het bestellen was heel eenvoudig, de communicatie snel en heel helder en de sticker had ik heel snel in huis.

Duidelijk en helder

Prima uitleg! Alles lijkt duidelijk en helder...

lekker accuraat

Zowel de website (teksten, opmaak) als de afhandeling is in 1 woord: geweldig. Agile zoals het hoort!

website is duidelijk

Bestellen van de sticker was prima aangegeven en de levering was prima op tijd.

Goede service en snelle verzending

Duidelijke en informatieve website

Super simpel

Goed geregeld, top!!

Top geregeld!

Het aanvragen verliep heel soepel

Binnen een dag geregeld zonder extra kosten

Prima ervaring, ook voor de tweede keer, bij het aanvragen van een milieusticker voor Duitsland. Snelle verzending. Bedankt.

Simpel en snel

Overzichtelijke en duidelijke website. Makkelijk bestellen en vlot verzonden. Helemaal tevreden!

Snel netjes vriendelijk

Hele snelle én duidelijke service

Aan te bevelen!!!

Helaas

Ondanks de bestelling ruim voor 17 uur heb ik de volgende dag de sticker niet ontvangen.

Snel en goed, de site voor je milieusticker.

Gemakkelijk besteld, snelle bevestiging en opvolging, binnen 24 geregeld en ontvangen. Gewoon prima!

Super goed

goed en netjes

Prima snel geregeld

Perfect en heel snel geregeld toppy

Snel besteld en snel bezorgd perfect geregeld

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.