Supergemakkelijk om je milieusticker te bestellen!

De website beschrijft heel duidelijk hoe je de milieusticker kan bestellen. Bovendien zijn de in te vullen velden zelfverklarend, dus geen twijfel over wat je precies moet opgeven. Bijkomend voordeel voor de Belgen : goedkoper om de milieusticker via Nederland te bestellen dan in België, zelfs met de verzendkosten inbegrepen.

Goede levering

Erg gemakkelijk en snel geregeld ! Top op en nu op naar Duitsland !

Geweldige service en snelle levering

Ik heb nu voor de 2e keer een milieusticker besteld bij deze site en wederom weer een prima ervaring. De sticker was makkelijk te bestellen en de levering gaat ook dit keer weer verrassend snel. Tevens wordt ik goed op de hoogte gehouden van de levering.

Snel en makkelijk, wat wilt een mens nog meer!

Een overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en snelle verzending

Uitstekend geholpen

Prettig communicatie met de medewerker. Denkt met je mee. Ik zal de site zeker aanbevelen aan mijn kennissen.

Alles snel en makkelijk geregeld via een paar klikken

Invullen via de site ging erg makkelijk en vlot.

Makkelijke en snel

Nu tweede sticker besteld en ook deze was weer snel en makkelijk geleverd

Goede communicatie

Snel en correct

Snelle en correcte service. Niets op aan te merken!

Makkelijk bestellen, snel verzonden

Kort voor een reis naar Duitsland kwam ik tot de conclusie dat ik nog geen milieusticker in de auto had. Door te googlen viel mijn oog op deze website. De regel "zelfde dag verzonden" klonk mij als muziek in de oren. Precies wat ik zocht. Gegevens ingevuld en betaald. Nauwelijks 30 minuten later was mijn bestelling al verzonden. Top!

Snel!

Erg snel gegaan!

Makkelijk en snel geregeld

Snelle service, 2 uur na bestellen al bericht dat hij verzonden wordt.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

Snelle professionele verwerking.

Snel en accuraat gereageerd en en mijn bestelling verwerkt.

Snelle en goede service

Ik had een typfout gemaakt, kreeg snel een bericht met de vraag of ik het kon controleren. Heel fijn!

Zeer snel geregeld. Zonder gedoe. Top

Hele goede ervaring. Aanrader.

niet goed

we willen een dagje kerstmarkt doen, dus sticker besteld op een donderdag ochtend 09.30 online. het zou de volgende dag of evt na 2 dagen bezorgd worden met de post. Helaas geen sticker. Dus helaas ook geen duitsland. gelukkig hadden we een annulering genomen op het hotel. Na 5 dagen toch maar eens gebeld. Nieuwe sticker zouden ze opsturen en wat denk je de volgende dag gelijk in huis.

Snel

Correcte en snelle verwerking

Snel en goed geregeld

Makkelijk en snel voor elkaar.

Goede service, vlot contact

Bestelling en bezorging snel geregeld. Bij foute postbezorging van de nabestelling werd ook de afhandeling vlot en naar volle tevredenheid geregeld!

Super snel geregeld

Duidelijke site, snel geregeld. Snelle mail verkeer. Top site

Zeer snelle service

snel

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.