Supersnel

Het was super makkelijk om de milieusticker te bestelen en makkelijk af te rekenen en word al super snel verzonden

Bestelling makkelijk en snel

Na de bestelling de sticker de volgende dag al in huis! Ook de brief met instructies over hoe en waar te plakken is heel duidelijk. Kortom, goede service.

Dezelfde dag nog opgehaald

Voor mijn werk ging ik naar een conferentie in Duitsland en hoewel de evenementenhal buiten de zone ligt, lag mijn hotel net wel in de zone. Ik had dus plots een sticker nodig. Ik wilde niet zelf in de stress op zoek in Duitsland naar iets, dus besteld en gebeld. Het duurde vrij lang voordat er opgenomen werd, maar ik kon inderdaad twee uur later langskomen. Ik moest gewoon even ergens parkeren en dan weer bellen, dan kwam iemand de sticker naar me brengen en hoefde ik niet naar een parkeerautomaat om te betalen. Wat een topservice.

Van begint tot eind toppie

Van aanvraag tot levering van alle gemakken voorzien en voor de gewone man volg naar toppie

Prima geregeld

Geen enkele opmerking.

Gemakkelijk en snel

Erg eenvoudig om aan te vragen. Geen gedoe zoals met de Franse sticker.

Snel na het bestellen van de millieusticker. Heb ik reactie en bevestiging gekregen van de order. En de eerste werkdag daar op een mail met daar ik de aanwijzingen en verzend order.

je word goed op de hoogte gehouden via e-mail en snelle levering.

Top geregeld

Al derde keer vignet besteld altijd weer keurig op tijd

Gehele ontzorging van je vignet

Duidelijk website waar je alle informatie kan vinden die je nodig hebt. Daarnaast is de prijs goed. Wat erg fijn is dat je na bestelling alleen een kenteken hoeft in te vullen. Ze sturen het super snel op. Zeker een aanrader!

Makkelijk kunnen bestellen en volgende dag al in huis, TOP

Prima verlopen en alles naar wens, een aanrader.

Gewoon hartstikke goed!

Dat is uit bovenstaande reactie toch wel duidelijk.

Snelle afwikkeling!

Geleverd zoals beloofd!

Op de website stond vermeld "vandaag besteld, morgen geleverd". En dat is helemaal goed gekomen dus perfect! Thanks!

Gewoon super snelle levering

De volgende dag kan je met een gerust hart op weg

Je zoekt het op en bestelt, zo gepiept.

Je zoekt het op en bestelt, zo gepiept.

Snel geregekd en volgens afspraak.

Snel

Zonder veel moeite was de bestelling geregeld

Goed en snel

Vandaag bestelt andere dag in de bus

Snel en simpel

Gemakkelijk te bestellen.

Via intrrnet eenvoudig te bestellen

Accuraat en vlot in huis!

Goede service en snelle kevers

Snelle reactie

Makkelijk bestellen en snelle reactie

Super snelle levering, duidelijke uitleg op de website. Op donderdag besteld en op vrijdag in huis. Top, bedankt !!

prima geregeld

ik bestelde de duitse milieusticker , afrekenen en na 3 dagen ontvangen met de post. prima service !

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.