Vrijdag besteld, zaterdag in huis

Op vrijdag de milieusticker online besteld en op zaterdag kwam de postbode deze al afleveren. Bedankt voor de snelle service.

snel besteld

eenvoudig besteld en snel geleverd

Kenteken invoeren en klaar !

Alles ging snel en zonder problemen

Probleemloos

Perfecte en snelle levering

Door omstandigheden moest ik binnen drie dagen naar Frankfurt. Doordat ik binnen een milieuzone zou komen had ik dus een milieusticker nodig. Op Internet gekeken en daar vond ik milieustockers tegen van € 12.50 tot € 18.50. De goedkoopste was van Duitsemilieusticker.nl. zij beloven de sticker dezelfde dag op te sturen wanneer deze voor 17.00 uur wordt besteld. En inderdaad., ik had de sticker de volgende dag in huis. Perfecte en snelle levering.

Supersnel geregeld

De ene dag bestellen en de volgende dag al in huis. Prima service en snelle aflevering.

Wat een geweldig de communicatie, de afhandeling, gewoon echt perfect.

Goed e duidelijk.

Zeer makkelijk in te vullen en zeer duidelijk.

Super makkelijk en snel.

Super ervaring, alles is heel duidelijk en snel gerealiseerd.

Snelle levering, top

Zoals beloofd is de sticker binnen 1 dag geleverd.

Eenvoudige aanvraag en snelle levering

Goede ervaring

snel en correcte afhandeling

naar aanleiding van de vraag of je ook voor een Belgische auto de sticker kon aanvragen, kreeg ik meteen een goed en bruikbaar antwoord.

Grandioze organisatie.

Ben zeer tevreden over de manier waarop de sticker aangevraagd kan worden en de afwerking. Toppie

Snel besteld en snel in huis

Kort handig menu om te bestellen, en snel bezorgd.

Very efficient, effective and logical process

The whole process was very efficient, effective and a logical sequence to apply. The quick delivery also was a pleasant surprise so as to not delay any possibilities of affecting the upcoming travel to Germany.

Besteld en 24u later in huis

Op een dinderdag ochtend besteld en binnen 1 dag in huis. Opplakken is een minuutje werk. Makkelijker kan niet!

Makkelijk en snel

Het bestellen van de mileusticker voor Duitsland ging snel en makkelijk!

Keurig snelle verzending

Had een nieuwe sticker nodig na ruitschade, heel snel verzonden.

Makkelijk te bestellen en snel antwoord

Het is erg eenvoudig om de milieusticker te bestellen en erg snel met de terug koppeling

Eenvoudig en snel bestellen!

Op korte termijn een Duitse milieusticker nodig? Bestel 'm dan op deze site. Supereenvoudig voor een redelijke prijs. Voor 17u besteld, in principe de volgende (werk-)dag in huis (uiteraard afhankelijk van PostNL).

Perfect tevreden

Ik heb verschilende stickers besteld en ze zijn altijd perfect en keurig op tijd geleverd dus als ik ze nodig heb bestel ik altijd bij jullie in een woord perfect

Snel

Efficiënt

Eenvoudig te bestellen

In een paar minuten geregeld

Uitstekende sticker

Stevige groene kleur.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.