Great

Gemakkelijk te bestellen en snelle toezending

Snel en goed

Prima organisatie. Snel, correct en goed. Was elke bedrijf maar zo.

Duidelijk & soepel

De site werkt simpel en heel snel. Ook erna het ontvangst van de mail met bestelbevestiging en verzendbevestiging. Begrijpelijke duidelijke communicatie

quick and easy

it is quick and easy

Zeer snel en betrouwbaar

Ik had mijn sticker 4 weken geleden aangevraagd en betaald via een andere site. Nooit niks ontvangen en totaal geen reactie op mijn eerdere mails. Had ik maar eerder HIER mijn sticker besteld. Maar mijn zoon heeft ook nog een sticker nodig. Reken maar dat deze hier besteld gaat worden. Super tevreden

zeer vriendelijk aan telefoon

goeenmorgen snelle verwerking en een goede uitleg als er iets verkeerd gaat super gr dhr Gjj Tang

Doen wat ze beloven

Snel, in lijn met de Duitse snelwegen: Sehr Schnell

Makkelijk te bestellen en snelle levering ! Zou deze site zeker aanraden.

Top snelheid zeer goed geregeld

Smorgens besteld en de zelfde dag al verzonden. Top gewoon.

Snelle goede service

Snel en eenvoudig aan te vragen

Een 10

Goede verzorgde site.

Snelle en makkelijke manier van bestellen

Wat zeer makkelijk om hem te bestellen. En de volgende dag al in huis

Levering volgens afspraak

Klant wordt goed Olde hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Bestel voor de 2e keer (nieuwe auto) maar werkt perfect

Voor de 2e keer besteld ivm nieuwe auto.

Zeer vlug kunnen bestellen

Zelfde dag verstuurd

Zelfde dag verstuurd

Geweldige service!

Nog geen 24 uur na bestelling mocht ik de Duitse milieusticker terugvinden op mijn deurmat. Levering binnen 1 dag dus, zoals min of meer beloofd in de bevestigingsmail na bestelling. Kan derhalve niets anders zeggen dan 'GEWELDIGE SERVICE' en 'BELOFTE NAGEKOMEN'!

Snelle service, erg makkelijk

Het bestellen van een milieusticker doe je niet zo vaak, maar toch is de website superduidelijk en het betalen is simpel. Ook kwam de sticker vlot binnen. Plakinstructie en plakken maar!

Snel ontvangen/duidelijke uitleg

Snel ontvangen/duidelijke uitleg

De toegezegde afhandeling helemaal waar gemaakt

Inderdaad op vrijdag mijn bestelling gedaan en op zaterdag per post bezorgd Tot tweemaal toe een nieuwe voorruit moeten plaatsen wegens schade en nog nooit zo snel een nieuwe sticker Super bedankt!

Snel makkelijk

Super gemakkelijk en snel een milieu sticker

Snel en simpel

Snel en simpel. Bestellen is kinderspel en binnen 2 dagen geleverd

alles volgens plan

ging allemaal heel makkelijk.

Super snel, simpel en dus betrouwbaar.

Direct duidelijke site met een eenvoudige bestelmogelijkheid. Snel en accuraat geleverd, kortom, perfect.

Duidelijkheid

Duidelijke informatie

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.