Goed geregeld en lekker snel

Zeer eenvoudig te bestellen en gegevens aan te leveren. Een dag later al bericht dat de stikker op de post is gedaan. Toppie

Vlotte goede levering

Van bestellen tot levering top!

Prettige website en snelle levering

Website voor het bestellen van onze Duitslandsticker werkt fantastisch. Snelle levering en wordt op de hoogte gehouden van de verzending. Een echte aanrader!

Overzichtelijke website. Snel reactie. Snel geleverd Betere prijs dan bij Anwb

prima ervaring!

snelle procedure voor deze aanvraag.Top

Ging eenvoudig

Gemakkelijk te bestellen.

fantastisch

snelle levering concurerend geprijsd. Zaterdag via website besteld beloofd is via een mailtje dat deze sticker morgen per post wordt bezorgd. Snel of niet?? Keurig

Nettjes

Goede en snelle service

Vlotte, handige en vriendelijke service

Duidelijke site om te bestellen, vriendelijke mail met informatie over verzending en bevestigen sticker

Prima prijs en snel ontvangen

Snel bezorgd

Wat een snelle levering donderdag bestelling geplaatst vrijdag morgen al binnen . Super tevreden

Zonder enig tijd verlies snelle levering en uitleg hoe montage

SNEL GEREGELD, GOEDE PRIJS

Makkelijk en snel zelf te regelen tegen een goede prijs

Alles naar wens

Een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Op tijd ontvangen en verder ook duidelijke instructies over waar en hoe je de sticker moet plaatsen.

De sticker is met "Autobahn"-snelheid onderweg.

Snelle verzending. Ook fijn dat jullie een bevestigingsmailtje sturen.

Zeer gemakkelijk en snel

Even snel een milieusticker voor Duitsland bestellen doe je bij Duitsemilieusticker.nl Binnen 2 minuten heb ik de milieustickers voor onze auto's (2) besteld. Bestellingen voor 17:00 worden dezelfde dag nog verstuurd! Om 9:30 besteld voor 17:00 al een mail dat de bestelling verzonden is. Kortom super service!

Tot nu toe goed

Besteld en snelle afhandeling en goede uitleg voor wat te doen.

Simpel

Makkelijk bestelt

Perfect en snelle levering.

Goedzo lekker om naar Duitsland te gaan.

supersnel

geweldige ervaring om bestelling al binnen 1 dag te ontvangen. Chapeau!!

Duidelijke site , direct bevestig van de aankoop

makkelijk en betrouwbaar

er zijn diverse sites, maar deze kwam mij het meest betrouwbaar en betaalbaar over

Snel en makkelijk aan te vragen

Op deze site is de milieusticker snel en makkelijk aan te vragen.

Altijd zeer tevreden

Bestellen en krijgen zonder een hoop gedoe er om heen

Vandaag besteld, morgen in huis!

Perfecte service! Hierbij geldt echt; vandaag besteld, morgen in huis! Dik tevreden!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.