Super snel geregeld

Duidelijke site, snel geregeld. Snelle mail verkeer. Top site

Zeer snelle service

snel

Snel en duidelijk!

De bestelling van de milieusticker ging snel, duidelijk en prijstechnisch prima in orde. Bedankt!

Netjes afgehandeld

Snelle en goede manier om een millieusticker aan te schaffen

Ik las een artikel over de noodzaak van het hebben van een milieusticker op de auto voor een groeiend aantal Duitse steden met een link naar "meer info en bestellen". Link aangeklikt, bestelling geplaatst en die werd vervolgens snel en accuraat verwerkt.

Snel en eenvoudig

Superhandige en effectieve bestelwijze. Een verademing in tegenstelling tot menig site waar je eerst ingewikkelde accounts en wachtwoorden moet aanmaken

Makkelijk en snel een milieusticker

Goede website en snelle service.

zeer goed

Duitse grondigheid

Super makkelijk en snel geregeld en besteld

Mijn ervaring is dat het super makkelijk en simpel is geregeld, en daar word ik vrolijk van.

Sehr gut

Snel besteld en snel binnen

Bestellen ging vrij gemakkelijk

Zondag online besteld en wordt dinsdag geleverd ,goede service

heel goed

geweldig en goed geholpen dat is Duitsland bedank

Duidelijk en makkelijk besteld

Zeer duidelijk en makkelijk om te bestellen.

zeer snel en goed geholpen

zeef snel en goed geholpen

Eenvoudig te bestellen en heldere uitleg

Super makkelijk te bestellen en een heel duidelijke uitleg. Ook na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status.

Prettige klantbeleving

Gemakkelijk te bestellen. Levering was vertraagd, maar na goed en snel e-mail contact lag de sticker snel in de bus.

Ik ben blij met mijn bestelling en is snel geleverd.

Snel en goed

Snelle levering en makkelijk te bestellen.

Sticker besteld. Iets verkeerd gegaan met doorgeven kenteken. Contact gehad en super snel opgelost zodat we de sticker nog op tijd hadden!

De aanschaf was een fluitje van een cent

Site was makkelijk te vinden en liet zich eenvoudig leiden. De service is heel snel.

Ik vond het zo makkelijk dat ik 2 stickers voor 1 auto heb besteld.

Procedure was heel gemakkelijk.

Slecht

Heb nog steeds niets ontvangen

Makelijk te bestellen

Bestellen via de A.N.WB kost €20.00 Dus bij jullie een stuk goedkoper. En het kost weinig moeite dus is de keus snel gemaakt.

Uitermate vriendelijk en professioneel. Kreeg de milieusticker direct opgestuurd

Duidelijk en snel geregeld

Makkelijke website, geen onduidelijkheden. Je krijgt ook de volgende dag een duidelijke mail dat alles verwerkt is en hoe en waar je de sticker op je voorruit moet plaatsen

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.