Super snel.

Simpel te bestellen en omdat ik het begin van de middag heb besteld via Ideal heb betaald ging de sticker nog dezelfde dag op de post sneller kan toch niet.

Gemakkelijk en snel

Het bestellen ging vlot, en ik hoefde niet veel informatie te geven, alleen kenteken, e-mailadres en postadres. Betalen ging ook makkelijk. Zo moet het.

Zeer vlotte aflevering

Na een halve dag al een mail dat de sticker verzonden was, en de volgende dag binnen. KLASSE

Bijzonder eenvoudig aan te schaffen

Eenvoudig naam en kenteken invullen, betalen en de bestelling is in orde

Duidelijk, vlot en makkelijk besteld!

Prima site en snel en gemakkelijk te bestellen.

Prima manier om te bestellen!

De website was duidelijk en makkelijk. Bestellen was een piece of cake.

Snel en direct

Het is onze eerste keer dat wij een sticker bestellen maar de correcte en snelle afhandeling is fantastisch.

Een voordelige, eenvoudige en zeer efficiënte bestelwijze.

Als je een milieusticker nodig hebt en iets verder kijkt, dan kom je natuurlijk uit bij dit bedrijf. We blijven Nederlanders en dan is deze keuze ook nog eens de voordeligste. Topp!

Heel snel geleverd in de kerstperiode. Zodat we verzekerd zijn dat we ook in de steden kunnen rijden.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

De milieusticker was gemakkelijk te bestellen en werd snel geleverd.

Supersnel

Was beetje laat met bestellen maar supersnel geleverd. Donderdag laat in de middag besteld web vrijdag lag ie al op de mat. Helemaal top !

Zeer eenvoudig te bestellen

Een noodzakelijk kwaad maar op deze manier zo geregeld

goeie service

snelle reactie, en goeie service

Duidelijk en makkelijk

Zeer goede en duidelijke website in een paar klikken en iDeal betaling is het zo gedaan

snel en duidelijk

prima geregeld, hoop op tijd voor de kerst

Fijne ervaring

De vorige keer kreeg ik de sticker de volgende dag snel binnen en het was makkelijk om hem te bestellen. Vandaar nogmaals via jullie de sticker besteld!

super tof de snelle verwerking en levering TOP !!

geweldige service

Goede en snelle afhandeling. Vriendelijk

vlug geleverd

heel makkelijk te bestellen

Goede site

De afhandeling en bestelling van de milieusticker is snel gedaan, erg fijn!

snel, makkelijk en betaalbaar

Bestellen gaat snel en makkelijk en de prijs van de sticker is goedkoper dan bij de tüv of anwb.

Prima afgehandeld

Ik heb in eerste instantie de sticker niet ontvangen. Misschien lag de fout bij PostNL, maar ik kreeg na melding direct een nieuwe toegestuurd. Top.

Echt super, gewoon binnen 1 dag in huis...

Gewoon nogmaals echt super, binnen 1 dag in huis... was enorm fijn.

goede en snelle levering

een mooie stikker en zit al voor het raam, goed te plakken.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.