voor 2 auto's aangevraagd en betaald en echter voor 1 gekregen

Ik heb hellaas de sticker voor mijn auto met kenteken BZ-26-DP nooit mogen ontvangen maar ik heb deze wel betaald! graag zie ik deze alsnog verschijnen Arjan Raaijmakers Amer 15 5422 VP Gemert

doet wat het belooft

*makkelijk te bestellen *op tijd geleverd *duidelijke instructie

Goed geholpen door Gert Jan

snel en goedkoop

Snel en goed!

Digitaal gemakkelijk aan te vragen. Snelle bevestiging en een hele snelle levering. Top!

Snel en goed!

Snel verzonden en goedkoop

Snel kunnen bestellen, niet te duur voor een sticker.

Top geregeld

Snel geregeld, zoals vermeld op de site

snelle service en informatie aangaande behandeling en verwerking

Met enkele muisklikken was het geregeld. Super!

Duidelijke website met goed en eenvoudig bestelproces.

De website is duidelijk. De in te voeten gegevens voor het bestellen van de milieusticker zijn eenvoudig in de juiste vakjes in te voeren. Het kenteken moet dubbel worden ingevoerd om tikfouten te voorkomen om te voorkomen dat de milieusticker niet geldig is. Simpele betaling via diverse mogelijkheden. Scherpe prijs en snelle levering van de sticker op het huisadres.

Duidelijke website met goed en eenvoudig bestelproces.

Gewoon top geregeld

Top geregeld super service en lekker snel naar huis

De sticker is snel besteld, gaat erg eenvoudig en wordt snel geleverd.

Ik heb om 2 uur smiddags besteld en een uur later de bevestiging gekregen dat het morgwn binnen komt, top!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort

085 - 303 39 23

Over Duitsemilieusticker.nl

Duitsemilieusticker.nl is de website voor het bestellen van jouw Duitse milieusticker. Super-snelle levering en een uitstekende klantenservice zijn onze kernwaarden.