Echt geweldig en betrouwbaar ☺️

Per toeval erachter gekomen dat Bulgarije ineens digitaal tol had! We vetrekken vandaag en gisteren de tol besteld. Voor de zekerheid vandaag gebeld en ze namen de bestelling gelijk in behandeling!! Tol net digitaal ontvangen👍🏼Super service🤗

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Site eenvoudig te vinden, vignet eenvoudig aan te vragen. Snelle en betrouwbare levering.

Op tijd geleverd

Betrouwbaar

goede service

In 1 woord:geweldig. Dit zeg ik ook als oud inwoner van Amersfoort

Gemakkelijk online te bestellen

Super geregeld

Prima geholpen en netjes op de hoogte gehouden wanneer wat komt Top

goeie afhandeling

nog nooit via online vignet besteld? moet zeggen bevalt goed en wordt gelijk behandelt. bedankt.

Pluspunten

Snelle en accurate hulp

Pluspunten

Snelle afhandeling!! Ook in mail contact super!

Pluspunten

Snelle en duidelijke service met heldere toelichting.

Kan eventueel nog beter weergeven hoe digitaal vignet werkt bij de controle poorten.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort