gezellige kapsalon

gezellige kapsalon hele vriendelijke kapsters

Top kapsalon

Kim is een top kapster weet precies wat je wilt

• Kwaliteit
  • Vestiging: Den Bosch (Blont)

Geweldige kapsalon met enthousiaste gezellige kapsters.

Altijd goed gekapt, luisteren goed naar de wensen van de klant. Gezellige ruimte.

• Vestiging: Oosterhout

Fijn geholpen, hier en daar verbeter puntje nodig

Vriendelijke bediening en goed luisterend naar de klant. Wel ivm corona klant van te voren vragen of een mondkapje op prijs word gesteld van beide kanten. Wassen 1 methode aanhouden. Nu de ene geeft een korte of geen massage. De andere wel en langer. Hetzelfde verhaal natte doek om hoofd wel en niet. Als klant vindt ik een langere massage fijn en nodig. Prijzen te duur. Voel me wel op mijn gemak wat ook belangrijk is.

• Vestiging: Oosterhout

Top geknipt en gekleurd en bovendien heel gezellig

Al jaren word ik supergoed geknipt en gekleurd. Het is altijd gezellig en goed bij Curly.

super

altijd op tijd en super vriendelijk en top opgeleid personeel

Super fijne kapsalon.

Fijne kapsalon en vriendelijk personeel.

is prima

wordt altijd vriendelijk behandeld .

• Vestiging: Helvoirt

Fijne sfeer en goed geknipt en gefohnd kijk je weer uit nar de volgende keer

Nadat je vriendelijk bent ontvangen wordt je haar heerlijk gewassen terwijl je ook nog in en stoel zit die een massage geeft ! Daarna een lekker kopje koffie onder de behandeling en mooi en voldaan ga je weer huiswaarts.

Erg tevreden

Sinds ruim een half jaar heb ik een abonnement en bezoek ik om de 2,5-3 weken de salon om alles weer te laten knippen of bijwerken. Tegen een zeer betaalbare prijs kun je een abonnement afsluiten. De kapsters zijn deskundig, gezellig en luisteren goed naar je wensen.

• Vestiging: Tilburg

Goede service en heel belangrijk, een kapster die luistert naar wat je liefst zou willen

Voor de 1e keer hier geweest, prima ervaring. Rustige salon met kapsters die hun vak verstaan.

Fantastisch !

Een hele fijne kapsalon waar een gezellige sfeer heerst. Het personeel luistert goed naar je wensen en geeft ook hele goede adviezen. En de prijs-kwaliteitverhouding is echt super. Bij hair & looks geldt echt klant is koning !

• Vestiging: Breda

Altijd snel en prima kwaliteit!

Altijd snel en prima kwaliteit!

• Vestiging: Tilburg

Fijne kapper die naar je luistert!

Fijne team van kappers. Denken met je mee en luisteren naar je. Ik ben altijd blij als ik er heen mag, en nóg blijer als ik weer weg ga!

• Vestiging: Tilburg

Er wordt altijd meegedacht en gevraagd of het de vorige keer naar de zin was!

Ik vind het zelf altijd moeilijk om precies te zeggen hoe ik het kapsel wil hebben. Maar samen komen we er altijd uit. Ik ben hier heel tevreden over.

Altijd goed advies

Als je twijfelt over hoe je haar te knippen, helpen zij wat bij je past. Altijd vriendelijk personeel en een fijn bezoek

Vriendelijk en vakkundig personeel

Goed geholpen

Fijne professionele kapper!

Hair&looks Helvoirt is een mooie kapsalon. Waar ik altijd goed advies krijg met een mooi resultaat.

• Vestiging: Helvoirt

Prettig advies en niet opdringerig.

Ik vind het erg prettig dat er niets wordt opgedrongen en dat je altijd rustig wordt geholpen. Er wordt gewoon genoeg tijd aan je besteed. Ook erg fijn dat er een drankje wordt aangeboden. Men laat je in je waarde.

• Vestiging: Oosterhout

Super vriendelijk en goed geknipt

De kapster was super vriendelijk en ze dacht ook heel goed mee wat voor mij het beste zou zijn met m’n haar. Ze was ook helemaal niet opdringerig om bijv. shampoo of iets af te nemen. Al met al was het een hele goeie ervaring en ga ik zeker nog eens terug.

Haaroase !

Hier verrichten ze wonderen met je haar. Professioneel haaradvies met kwaliteitsproducten. Kappers met kennis en liefde voor de klant. Probleemoplossers.

Super blij!

Ik stapte hier binnen na een slechte ervaring bij een andere kapper. De dames hebben echt naar me geluisterd en meegedacht, waarna het eindresultaat nog beter dan verwacht was! Sfeer & service is ook super. Eindelijk een fijne kapper gevonden in Breda :)

Heerlijk

Altijd heel vriendelijk, gastvrij en gezellig. En dan ook nog naar mijn zin geknipt, wat wil een mens nog meer!!

• Vestiging: Breda

Goed advies en goed resultaat

Erg tevreden over de kleur. En goed in jodel gebracht. Heeft hier gekeken en geluisterd naar wat bij mij past.

Super fijn

Hele fijne kapsalon met heel aardig en vrolijk personeel. Ik ga altijd met plezier naar de kapper!

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.