Super tevreden

Super goed en eerlijk advies gekregen zodat ik van mijn lange haar over durfde te stappen naar een boblijn. Super geknipt door Nikki dus nul spijt!!

• Vestiging: Breda

Fijne gezellige benadering en weten wat hun vak betekend

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en geadviseerd wat wel en niet kon . Fijn !

• Vestiging: Breda

Nadat mijn haar flink gegroeid is in de afgelopen maanden kon ik weer terecht bij kapster Nancy doe er weer mijn gewenste model in knipte. Helemaal tevreden.

• Vestiging: Breda

Heeel goed geholpen en hele leuke meiden

Kwam voor het eerst, ben geknipt door ilse Ben zeer tevreden, blijf hier zeker terug komen

Complete verzorging

De kapper verstaat zijn vak. Geeft zeer bruikbare informatie. Zeer tevreden

• Vestiging: Breda

heel goed advies gekregen van zeer vriendelijke kapster

prima, uk kijk uit naar de vervolgafspraak

• Vestiging: Breda

Goede kapper tegen een redelijke prijs

Altijd erg blij als ik weer van Hair & Looks terug kom. Goed advies over kleuring en knippen. Prijs - kwaliteit verhouding is super! Mn haar ziet er altijd goed uit. Salon ziet er ook mooi en verzorgd uit en is ruim opgezet. Ik ga altijd in Breda naar de kapper ipv mijn woonplaats Voorburg, omdat ik het hier heel prettig vind.

Prima, maar weinig aandacht

Het was een prima was- en knipbeurt maar had het gevoel dat er weinig tijd was, ik was binnen een kwartier klaar. Ik zag zelf nauwelijks verschil en het had nog korter gemogen. Toen ik dit aan gaf werd er voor mijn gevoel niet echt iets mee gedaan. De medewerkster die me hielp was een aardige meid en deed haar best, maar het ging allemaal erg snel.

Goed geholpen fijne ervaring

De coronamaatregelen waren goed duidelijk van tevoren gecommuniceerd waardoor er geen misverstanden waren en geen akwardness. Goed geknipt met een gezellig praatje.

• Vestiging: Oosterhout

Fijn personeel en goede kwaliteit

Ik vind het fijn dat er een online agenda is, zo kan de klant zelf kijken wat goed uitkomt en weet je de prijs van tevoren. Verder vind ik het vriendelijk personeel en ziet de zaak er schoon en fris uit.

• Vestiging: Breda

Fijne en professionele salon!

Fijne salon met zeer vriendelijke medewerkers die meedenken en luisteren, maar zeker ook eerlijk advies kunnen en durven geven. Heel prettig!

• Vestiging: Breda

Vriendelijk personeel Behulpzaam/ meedenkend met vragen Weten er altijd wel iets moois van te maken

• Vestiging: Breda

Professionele kappers met zorg, aandacht en humor

Toppers!

• Vestiging: Breda

Geweldig, lieve mensen en vakkundig.

Mijn telefoon gaat weken geleden tijdens de lockdown, het is Nancy mijn vaste kapster. Ik bel even hoe het met je gaat? Zo ongelofelijk lief en betrokken en heel speciaal. Dat is wat ik beleef bij jullie, hartelijk zonder poespas. Advies zonder druk, goede producten zonder verkoop praatjes.

• Vestiging: Breda

Goed geholpen en mooi resultaat!

Heel tevreden

Ervaar het als een prettige salon fijn personeel vriendelijk.Je houd heel de tijd de zelfde kapster vind ik heel fijn.Ze hebben aandacht maar zorgen toch dat je niet langer zit als nodig is.Misschien een minpuntje de akoestiek vind ik niet geweldig en kan er heel rumoerig zijn.

• Vestiging: Breda

Prima service voor een goede prijs!

Nadat ik twee weken terug naar Breda ben verhuisd en na 5 maanden toch maar weer eens naar de kapper moest heb ik een afspraak gemaakt bij Hair & looks. Er werd goed advies gegeven en ik ben blij met het eindresultaat. De kapster was ook erg vriendelijk. En de rekening viel me alles mee! Ik kom zeker terug:-)

Gezellige en goede kapsalon

Afgelopen week een global curl behandeling gehad en ben er heel erg blij mee. Mijn krullen zijn een nieuw leven in geblazen. Ook het personeel is super vriendelijk en luisteren goed naar je wensen. Prijs/kwaliteit is ook prima.

• Vestiging: Helvoirt

Professionele, fijne kappers!

Sinds een aantal jaren ga ik naar Hair & Looks en ik ben tot nu toe altijd tevreden naar buiten gelopen! Erg fijne communicatie met de klant met altijd een goed en passend advies. Ook de koffie mag er wezen! ;)

• Vestiging: Breda

Een fijne sfeer en goed geknipt, TOP

Een vriendin van mij had U als kapper aanbevolen, Het was niet te veel gezegd, want ik was erg tevreden. Goed geknipt, fijne bediening en snel geholpen. Ik heb me dus gelijk laten inschrijven in het systeem. De volgende keer dat ik geknipt moet worden kom ik beslist terug. Bovendien is het maken van een afspraak per E.mail heel gemakkelijk!

• Vestiging: Breda

Bij Hair and Looks wordt je altijd vriendelijk ontvangen. Er heerst een prettige sfeer. Men neemt de tijd voor je. Voor mij een top kapper

Top service in Coronatijd

Goede service, vriendelijk personeel en een ongevraagd advies bij deze kapper. Ik ging hierheen met het idee mijn kapsel te dragen zoals altijd, maar kwam de kapsalon uit met een heel nieuw idee. Toppers!!

Fantastische krullen

Fijne, gezellige maar vooral vakkundig personeel bij Hair & Looks Breda. Mijn haar is weer prachtig in de krul gezet. Ik ben er erg blij mee :)

• Vestiging: Breda

Lekker vlot en behulpzaam geholpen

In de kapperszaak is er genoeg ruimte. Ik ben twee keer geweest. Beide keren werd zat ik niet lang in de stoel en stemde de kapper goed af op mijn wensen. Ook toen ik er nog wat extra af wilde was dit geen probleem! Ik kom zeker terug!

Helemaal tevreden

Lief personeel , wordt goed geknipt en ga met een blij gevoel naar huis

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.